Állandó felfázás miért? Ebben az évben 4x fáztam fel, miért? Más is van így? Mit tesztek ellene?
Neten ezt olvastam:
"A hideg hatás, forró fürdő, szex, hastánc, nagyon csípős fűszeres ételek (vizeletben kiválasztódva) fellobbanthatják a hólyaggyulladást" - mondja a szülész-nőgyógyász."
Már elegem van ebből, pedig odafigyelek magamra, nem hordok tangát, meg műszálas bugyit sem,kerülöm a forró fürdőt, de már lassan szexelni sem merek.
20/L
Tényleg nem mehetek minden szex után fürdeni.. :/
esetleg a nedves törlőkendő jó? Amivel a babapopsit törlik?
Képzeld, van, aki elviseli.
Ez igényesség kérdése...
Ha valószínűleg a 2. 3. menetre nem kell sokat várni, akkor nem muszáj menni megfürdeni, de egyébként igen.
Vagy nekem mindegy, ki hogy csinálja, nem az én testem, de az biztos, hogy aki könnyen fertőződik, annak nem ajánlatos. Különben úgy jár, mint a kérdéskiíró. Én biztos, hogy nem kockáztatok. Nekem az egészségem a legfontosabb. Mégis mi a jó abban, hogy mindig elfertőződik a nő, ami nyilván nem is tesz jót, hogy ott egy visszatérő gyulladás, fájdalmas, másrészt meg addig szex sincs. Lehet a szabadidőnket a nőgyógyászaton tölteni. Ha valakinek ez kell..? Ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!