Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandó felfázás miért? Ebben...

Állandó felfázás miért? Ebben az évben 4x fáztam fel, miért? Más is van így? Mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés

Neten ezt olvastam:

"A hideg hatás, forró fürdő, szex, hastánc, nagyon csípős fűszeres ételek (vizeletben kiválasztódva) fellobbanthatják a hólyaggyulladást" - mondja a szülész-nőgyógyász."

Már elegem van ebből, pedig odafigyelek magamra, nem hordok tangát, meg műszálas bugyit sem,kerülöm a forró fürdőt, de már lassan szexelni sem merek.

20/L

2012. máj. 22. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Mutassatok már nekem egy férfit/férjet, aki elviseli, hogy párja szex előtt és szex után örökké a fürdőszobába rohangáljon? Nagyon fontos a higiénia, de ne mondjátok már nekem, hogy nálatok a szex lényege a fürdőszobába rohangálás?
2012. máj. 23. 13:14
 12/17 A kérdező kommentje:

Tényleg nem mehetek minden szex után fürdeni.. :/

esetleg a nedves törlőkendő jó? Amivel a babapopsit törlik?

2012. máj. 23. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Képzeld, van, aki elviseli.

Ez igényesség kérdése...

Ha valószínűleg a 2. 3. menetre nem kell sokat várni, akkor nem muszáj menni megfürdeni, de egyébként igen.

Vagy nekem mindegy, ki hogy csinálja, nem az én testem, de az biztos, hogy aki könnyen fertőződik, annak nem ajánlatos. Különben úgy jár, mint a kérdéskiíró. Én biztos, hogy nem kockáztatok. Nekem az egészségem a legfontosabb. Mégis mi a jó abban, hogy mindig elfertőződik a nő, ami nyilván nem is tesz jót, hogy ott egy visszatérő gyulladás, fájdalmas, másrészt meg addig szex sincs. Lehet a szabadidőnket a nőgyógyászaton tölteni. Ha valakinek ez kell..? Ő dolga.

2012. máj. 31. 01:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi az oka, hogy nem mehetsz minden szex után fürdeni, talán együtt laksz másokkal, szülőkkel pl. akik előtt kínos lenne, mert úgyis sejtenék, hogy miért is járkálsz ki? Vagy mert zavarnád a pihenésüket este, ha már alszanak? Na, mindegy, nem is ez a lényeg, de ha ezt nem tudod megoldani, és nem akartok egyéb alternatívát, pl. orális szex, akkor ez lesz továbbra is. Évente 4x "felfázás". Gondold át, mennyire fontos az egészséged, megéri-e, hogy mindig elfertőződsz?
2012. máj. 31. 02:01
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem biztos, hogy felfázás. Lehet, hogy a hólyagod hurutra hajlamos, és a legkisebb behatásra (fűszerek, nyers zöldségek, kávé, erős tea, szex stb.) hurutus jellegű tüneteid vannak. Sajnos ennek az okát nem mindig tudják laborvizsgálattal kimutatni, ezért nem is igazán tudják kezelni. Én a homeopátiás Cantaris CH9-et használom, neken bevált, ráadásul nem is olyan drága, mint pl. a tőzegáfonya.
2012. máj. 31. 14:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szextől van akkor a mézeshetek felfázásról van szó, én február óta szenvedek vele. Gyakorlatilag minden szex után felfáztam, volt hogy vért pisiltem. Kb. 4 féle antibiotikmot próbáltam ki, az utolsót már a barátom is szedi, meg most elkezdtem ezt a tőzegáfonyát mert nagyon dicsérik. Nekem is már kezd elmenni a kedvem az egésztől, hogy mindig félnem kell, hogy felfázok... És az a pasi akinek fontosabb, hogy ne mászkálj ki zuhanyozni mint hogy ne fázz fel folyton ( aminek egyébként súlyos szövődményei vannak) az egy f*szarcú és ki kell dobni :)
2012. jún. 22. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Az immunrendszer erősítése is hasznos lehet. C-vitamin nagy adagban, és akinek megengedi a munkája, környezete, na meg önmaga sem undorodik tőle, sok hagyma.
2012. jún. 22. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!