Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha azt gondoljátok, hogy...

Ha azt gondoljátok, hogy hüvelygombátok van, akkor mindíg elmentek dokihoz?

Figyelt kérdés
Itt olvastam,hogy páran otthon kezelgetik,de biztosan jó ez?És ha nem gombátok van,nem árt neki az otthoni kezelgetés?
2009. jún. 27. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a férje/felesége cukorbeteg, gyakran kap azon a bizonyos helyen gombás fertőzést. Elég hozzá, ha a cukor értéke 8, 8,5 körül van és jönnek a gombák. Aki ennek tudatában van, nem rohangál minden alkalommal az orvoshoz, hanem előveszi a Canestent és szépen kikezeli magát. Orvoshoz menni ilyen esetben időpocsékolás és teljesen felesleges.
2009. jún. 27. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan mit ártana az otthoni kezelés? Én sosem jártam nőgyógyásznál, és ha lehet nem is szeretnék.

25/l

2009. jún. 27. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem viszket, v ha nem faj, ha nem csunya, akkor nem.
2009. jún. 27. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem már többször is volt, ezért biztonsággal felismerem. Ha az van, akkor veszek vény nélküli cuccot (pl. Canesten kombi) és kikezelem itthon. Vagy legutóbb elmentem dokihoz, az írt fel kúpot és krémet mi kb. tizede árban a Canestennek, de nem is fogyott el mind, így azt eltettem, ha szükség lesz rá, akkor azt fogom használni. Sajnos elég könnyen elkapom a hüvelygombát, évente egyszer-kétszer tutira.
2009. jún. 27. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Wow! második hozzászóló! hát így nem lehet hozzáállni a dolgokhoz, mert ilyen idősen már méhnyakrák szűrésre kellene járnod évente egyszer, a SAJÁT érdekedben!! nem ez a megoldás!és ha valami komolyabb fertőzést szedsz össze??

Kérdező! tanácsos először elmenni a panaszokkal orvoshoz, hogy megállapítsa mi is az valójában, ha gomba és legközelebb előjönnek a tünetek, akkor már tudod mi a teendő:Canesten.

2009. jún. 27. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A gombás és bakteriális fertőzést a hozzá nem értők könnyen összekeverhetik és ezért félrekezelhetik. Jobb, ha orvos dönti el, mi a betegség és mi a kezelés.
2009. jún. 27. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az önkezelésről: honnan tudjátok, h valóban gomba okozza a panaszokat?
2009. jún. 28. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
én ha már érze a gyanút, akkor irrigálok, hogy elkerüljem (és biztosan tudom hogy gomba,mert sajnos hajlamos voltam rá ),ma már nem igazán jön elő mert szedem a cseppeket!
2009. jún. 28. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!