Miért tolódik előre manapság a lányok menstruációja egyre több gyereknél ( 8-9-10-11-12 évre)?
Azért is tolódhat előbbre a lányok menstruációja, mert a mai gyerekek már korábban érnek (testileg) a 30-40 ezelőttiekhez képest. És igen, a sok szintetikus anyag is...
Megkérdezhetem, hogy fájt amikor megjött?
Amúgy ne ijedj meg, ha esetleg kimarad 1-2 hónapig, mert nagyon könnyen előfordulhat. Nekem amikor megjött (13 és fél éves voltam), utána 7 hónap múlva jött meg másodjára. De ez még normálisnak számít ilyenkor, amíg nem áll be.
Nekem ötödikbe jött meg nagyon vártam de amikor megjött először nagyon kibuktam...
Szüleimnek egy egész napig sírtam hogy ne keljen suliba mennem mert féltem. Nyáron mikor megvolt minden bajom volt, a hasam nem nagyon szokott fájni de a melegtől kivoltam. Amugy nekem most se rendszeres vagyis nem pont 28naponta jön meg. (14évesvagyok) Kicsit később szokott 30-40.nap között. Hat napig tart. Szóval reménykedj hogy nem fog neked megjönni akkora : )És napközben is éjszakai betétet hordj én ilyen kékszínűt használok 4 év alatt ha 3szor átáztam többször nem nagyon jo : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!