Elmehetek itt is orvoshoz vagy csak otthon fogadnak?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy másik városban élek nem ott ahová be vagyok jelentkezve orvoshoz, nem tudok hazamenni de el kellene mennem nőgyógyászhoz. Tud fogadni az itteni orvos is vagy mindenképpen meg kell oldanom hogy hazamenjek? Ha itt is tudnak fogadni hogy állítsak oda? szóljak hogy nem ide vagyok bejelentve? Egyszerre több nő is szokott bent lenni?
2012. máj. 17. 09:49
1/9 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz, van tb-kártyád, tehát mindenhol kutya kötelességük fogadni. Magánrendelésnél meg pláne! Nem hinném, hogy nőgyógyászaton többen lennének bent egyszerre, azért ez elég érdekes szitu lenne...
2012. máj. 17. 09:52
2/9 anonim válasza:
Sajna nem mehetsz el. Én múlt héten akartam menni ugyanoda, ahova évek óta jártam, de lejárt az ideiglenes lakcímem, és így a doki azt mondta, nagyon sajnálja, de nem tud fogadni, mert hoztak valami szabályt, és most nagyon komolyan veszik, hogy tényleg ott vizsgálnak csak meg, amelyik körzetbe tartozol.
A megoldás ideiglenes cím, hazautazás vagy magándoki..
2012. máj. 17. 09:53
3/9 A kérdező kommentje:
Értem:) Mindkét választ köszönöm! A magán orvost azt honnan tudom hogy ő az? És oda hogyan kell menni? gondolom fizetős de mégis hogyan kérdezzem tőle meg?
2012. máj. 17. 09:57
4/9 anonim válasza:
A magándoki a saját rendelőjében rendel, nem az sztk-ban :) A neten utána tudsz nézni, illetve ismerősöket is érdemes megkérdezni, ha valakit sokan ajánlanak, az csak nem olyan rossz :) De a tarifákra is kédezz rá. Én egy komolyabb kivizsgálásra akartam menni (ciszta gyanúval), és az első vizsgálat kapásból 35 ezer lenne :S Szóval maradt a hazautazás és az sztk.
2012. máj. 17. 10:02
5/9 A kérdező kommentje:
Értem Köszönöm! Ez tényleg elég drága és gondolom azért a többi sem sokkal olcsóbb! Szerintem marad a haza utazás... de azt meg ki tudja mikor tudom megoldani :S
2012. máj. 17. 10:05
6/9 anonim válasza:
10-12 eFt ból is kijön egy álltalános nőgyógyászati vizsgálat...
attól függ mi a problémád...
2012. máj. 17. 10:15
7/9 A kérdező kommentje:
Az már jobban hangzik:)
Nem voltam még nőgyógyásznál.És végre szeretnék eljutni, és fogamzásgátló tablettát felíratni. Az itteni orvost meg se próbáljam?
2012. máj. 17. 10:17
8/9 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de csak a jóindulatára számíthatsz. Illetve ugye első fogamzásgátló előtt el kéne végezni legalább egy vérvizsgálatot, azt nem fogják neked megcsinálni. Bár sajna sok orvos nem elég lelkiismeretes és minden további nélkül tömi hormonnal a lányokat :(
De amúgy nem volna egyszerűbb, ha csináltatnál ideiglenes lakcímet ott, ahol élsz?
2012. máj. 17. 10:32
9/9 A kérdező kommentje:
Értelek, köszönöm. Megpróbálkozom vele, maximum azt mondják hogy menjek haza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!