Dr. Sára Leventének hol van a magánrendelője? Volt már nála valaki magánrendelésen? Milyenek az árai?
I. kerület várfok utca 15.Száma:2139780
Én nem ajánlom Sára dokit!Amit találtam róla:
Csak is azért regisztráltam, mert olvastam mennyire jó véleménnyel vagy Dr. Sáráról. Nekem nincs jó tapasztalatom, se róla se a magánrendeléséről. Szeretném másokkal is megosztani, mert felfoghatatlan mivel érdemelte ki, mindenki ennyire nagyra tartja?!Tavaly év vége előtt kértem időpontot a dokihoz. Az asszisztense, nem akart időpontot adni. (Lekezelő volt a telefonban). Végül sikerült nagy nehezen kikoldulnom. Mikor oda értem, láttam sokan vannak előttem, gondoltam érdeklődők az árakról. Az asszisztensnője, csapkodott meg tette a meg jegyzést, a kérdéseimre. Innentől nem sok hiányzott, fogom magam és el is megyek. Ha már ennyire nagy ász mindenki szemében, kíváncsiságból ki is vártam a soromat, ami 4 óra múlva került rám. :(Volt időm bőven beszélgetni a betegeivel, akik csak panaszkodtak a nőre aki a pult mögött ült. Tudtomra adták rohan be ha valaki vizsgálatra megy be. "Már volt aki a viselkedése miatt ment el a dokitól. Találgattak a váróban mi lehet a doki és az unszimpatikus asszisztensnője között"Amihez semmi közöm, de ecseteljem a vérzésemet a dokinak, egyéb panaszaimat mikor más is bent van. Meg tudtam, sokan azért járnak hozzá, olcsó!Magam is ezért mentem hozzá, és nem a tudása miatt:)Végre sor került rám, minden úgy történt ahogyan elő adták. A doki azon kívül, levette a kenetet, megírta a papírokat semmi mást nem csinált. Vizsgálni egyáltalán nem vizsgált meg!Nem bántam meg más orvost kerestem, egyszeri alkalom nekem elég is volt belőle és a magánrendelőjéből. Fizettem a nagy semmiért!Ezek után a kenet eredményért nem mentem vissza. Azóta betöltöttem a 9 hetet, aranyos kedves orvosom van. A történetemet nem azért írtam meg, meg sértselek hiszen ahány ember annyi vélemény van, az orvosokról. Ahová most járok, nem csapkod senki, kérdezek és normális választ kapok. Könyörögnöm nem kell ha sürgős, nem tudok heteket várni. Ez csak az én véleményem, azért elgondolkodtató!
Gidai Jánoshoz járok.Nála is fogok szülni,a 2 klinikán.Gondolod vele jobban járnál.Csodálatos orvos,viszont rossz véleményt nem olvastam még róla.
Válasz a kérdésre: Dr. Sára Levente a Széll Kálmán térnél (Moszkva) tartja a magánrendelését, az első válaszoló által leírt címen. Én voltam már nála magánrendelésen, kétszer, mindkét esetben a probléma sürgőssége miatt nem bejelentkezés útján. Kíméletesen vizsgál, kimerítően válaszol a kérdésekre és udvarias. Árai az átlagos körül mozognak, legalábbis a másik nőgyógyászom áraihoz hasonlítva.
Nem hagyom szó nélkül azonban azt, hogy az első válaszoló, a hoxa portál fórumjáról kiragadott egy véleményt, ami elsősorban nem is Sára doktor kritikája, de itt ezáltal olyan színben tünteti fel, mintha egy átok lenne. Ezt nagyon nem tartom fair-nek. Minimum onnan a többi véleményt is el kellene akkor olvasni... Nem kérdezett senki Gidai doktorról, de ha közte és Sára doki közt kéne választanom, egyértelműen utóbbi mellett tartanék ki. De ízlések és pofonok különbözők... Sára doktor határozott személyiség, Gidai doktor bizonytalan... de tény, hogy Gidai doktor csinosabb fiú...
Szia!
Köszönöm válaszodat kedves ismeretlen! Én is Sára dokihoz jártam Százhalombattára, de mivel ott már sajnos nem rendel, ezért kérdeztem,h hol van a magánrendelője? Én is nagyon meg vagyok elégedve vele, ezért szeretnék továbbra is hozzá járni. De persze ez az áraitól is nagyban függ. Mégis mennyit fizettél nála? Nagyon érdekelne.Gidai dokit én egyáltalán nem ismerem.
Bátran ajánlom mindenkinek, a legjobb doki a világon! 2 gyermeket szültem nála, és a 3-at is nála fogom. Kedves udvarias , figyelmes, és nagyon érti a szakmàját.
Az, hogy az Aszisztens hogy viselkedik, az meg nem a doktor urat minősíti.
Csak jót tudok mondani róla.
Az első kommentelőtől valóban nem volt szép egy más által írt lejárató véleményt bekopizni!!Mellesleg az is inkább az asszisztensnőről szól és számomra nagyon hiteltelen.
Évek óta Sára doktorhoz járok,ami úgy kezdődött,hogy egy másik orvos által észre nem vett problémából ő kezelt ki!Azóta nála szültem meg az első gyermekemet és mindennel maximálisan meg vagyok elégedve!A következőt is nála szeretném szülni.
A magánrendelésére járok a Moszkvára és az asszisztensével sem volt soha problémám.Az,hogy sokat kell várni,az lehet azért,mert egy szülés vagy műtét miatt csúszik a rendelése.Egyébként meg mindenkire szán elég időt és pont azért vannak nála sokan,mert nagyon jó doki!Megnyugtató,mindenre válaszol,mindent elmagyaráz és alapos.Én telefonon is általában elértem,mindig tudta ki vagyok és kedvesen fogadott.Egyáltalán nincs elszállva magától.És bár viszonylag fiatal,nagy tapasztalata van.Nekem szülésnél is sokat segített és mindent megtett,hogy nekem illetve a babámnak jó legyen.
Ami az árakat illeti,mi 70-et adtunk szülés után,de egy barátnőm,aki szintén nála szült,csak 30-at és mindkettőt megköszönte és ugyanolyan kedvesen fogad azóta is.
Én maximálisan csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!