Valakinek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam egy fiúval, akinek túl nagy volt és hát nem nagyon jött össze a sex :S Utána észrevettem hogy egy nagyon kicsi barna folyásom volt, ami mára elmúlt de a derekam fáj:S Még sosem volt ilyen ezért aggódok egy kicsit....2012. máj. 16. 12:55
1/7 anonim válasza:
semmi bajod szerintem, a kettő között nincs összefüggés, mármint a hátfájással.
Barna folyás...védekeztettek ?
2/7 A kérdező kommentje:
nem védekeztünk, a héten kellett volna hogy megjöjjön...a barna folyás az után jött, hogy együtt voltunk aztán elmúlt, majd másnak megint együtt voltunk és jelentkezett majd elmúlt...de már nincs barna folyás...nem értem arra gondolok hogy felsértett vmit
2012. máj. 22. 14:41
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul irtam, a héten kell hogy megjöjjön majd :)
2012. máj. 22. 14:41
4/7 anonim válasza:
ha beléd évezett,akkor esélyes a terhesség.
5/7 A kérdező kommentje:
nem élvezett belém.
2012. máj. 22. 21:49
6/7 A kérdező kommentje:
Úristen most megijjedtem...De nem lehetek terhes:/ hónap végén van meg mindig a menszeszem... és érdekes h csak akkor volt a barna folyás mikor együtt voltunk...
2012. máj. 22. 21:52
7/7 anonim válasza:
csinálj egy tesztet, és megnyugszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!