Elcsúszik a betét, hogyan "tartsam ott"?
Figyelt kérdés
Néhány napja jött meg először,pár eü.betétet kipróbáltam már,van amelyik kényelmesebb,van amelyik nem, de mindegyik összegyűrődik és elcsúszik. Miért van ez? Nem tör,nem kényelmetlen, csak már fél óra múlva olyan mint egy saláta.Szárnyas betét sem jobb,az is gyűrődik nekem.
Van valakinek erre valami tippje?
Köszi előre is :):)
13/l
2012. máj. 15. 15:11
1/11 anonim válasza:
ragasztócsikról leszeded a fóliát?
milyen bugyit hordassz?
(sima,francia,más?)
2/11 anonim válasza:
A bugyin nagyon sok múlik. Figyeld meg, mennyire más, ha csipke, vagy pamutbugyit veszel fel, a tanga és a franciabugyi közötti különbség...
3/11 anonim válasza:
nekem is ez volt a bajom nemrég amugy meg a bugyi anyaga és a szélessége is szàmit mert nekem csak a pamutban nem gyűrődött fel annyira
4/11 anonim válasza:
A bugyin tényleg nagyon sok múlik, a sima, "kislányos" fajtákon marad meg a legjobban.
Ezen kívül kicsit benyomhatod a fenekedbe, hogy jobban tartson. Na, ez most hülyén hangzik, persze nem kell betömködni :), csak... nem igazán tudom elmagyarázni... próbáld ki. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, leszedtem a ragasztócsíkról a fóliát xD
2012. máj. 15. 15:29
6/11 anonim válasza:
Hordj szorosabb, de kényelmes bugyit.
8/11 anonim válasza:
Szoros és pamut normál bugyi még csipkék se legyenek...
9/11 anonim válasza:
Emellett - tudom, ez nem a reklám helye... - ha elfogadsz egy tanácsot, akkor az Always márkát próbálgasd, nekem legalábbis az vált be a legjobban. Szárnyas kell (de amúgy szerintem mind az), és amiket én ezek közül használok: "narancssárga", "pink" és "kék". (Ezek különböző fokozatokat mutatnak, de nem lényeg amúgy.)
10/11 anonim válasza:
Libresse ami jó! Az Always nekem mindig csúszik,Bellával is ez a helyzet,egyedül a Libresse a jó! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!