Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek menjek orvoshoz?

Szerintetek menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. A nemi szervemen már volt egy kisebb anyjegyszerűség ami a bőrben volt, és nemrég vettem észre hogy kb. 2x akkora lett és ki is dudorodik! Ez mitől történhetett meg? Nézessem meg? Nagyon félek. :S Szóltam anyukámnak, azt mondta ha fáj vagy viszket akkor elmegyünk az orvoshoz, de nem fáj és nem is viszket. Szerintetek? Félek hogy nagyobb baj lesz. :S
2012. máj. 13. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem menjetek el az orvoshoz ha nőtt!
2012. máj. 13. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha az anyajegy megváltozik /nő, szine változik, esetleg nedvedzik/ mielőbb orvoshoz kell menni vele. A megváltozott anyajegy bajt jelez!
2012. máj. 13. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:
És mit fognak csinálni? Sima gyerekorvoshoz menjek? Vagy kórházba? És ha le kell szedetni, hogy fogják?
2012. máj. 13. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Anyajegyszerűség? Kicsit konkrétabban?

Bőrrel megegyező színű, vagy eltérő?

Ha megegyező, akkor lehet Condyloma is. Azzal nőgyógyászhoz érdemes fordulni.

2012. máj. 13. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, hiszen csak ő tudja megállapítani, hogy van-e valami bajod, és ha igen, akkor mi az, és mi kell rá.
2012. máj. 14. 06:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Olyan mint egy sima anyajegy. Csak nem tudom az-e, nem látszik rendesen. Csak azt vettem rajta észre hogy nőtt. :S
2012. máj. 14. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont azért kell orvoshoz menned, mert nem tudod milyen anyajegy, és nőtt is.
2012. máj. 17. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen lehet, nekem is nőtt rá hasonló, amit te mondasz, de az inkább egy mérgespattanáshoz volt hasonló. Én nem kentem semmivel, megvártam míg elmúlik, nem piszkáltam, viszont kicsit fájt. Aztán elmúlt 1 hét alatt.

De ha nagyon félsz, akkor nézesd meg, ha baj van,majdúgyis kezeleik, de reméljük nincs semmi! :)

2012. máj. 17. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!