Felfázás! Szerintetek ennyi elég volt vagy még orvoshoz is menjek vele?
Tegnap előtt délután jelentkeztek a tünetek, gyakori fájú vizelés, vagy csak inger. Miután hazaértem, forróvízbe áztattam a lábam(kb 1 órán kresztül) és vettem be antibiotikumot is, másnap sok-sok folyadékot ittam, reggel este vettem be megint antibiotikumot, azt amit előzőleg doki írt fel. aznap nem is volt semmi bajom, nem kellett annyiszor pisilni járni, nem is fájt. Ma délelőtt kb 2-3 órán keresztül megint előjött a probléma, utána nem volt megint semmi gond, pisilni se kellett, nem rég vettem egy kamillás ülőfürdőt, kb 15 percet ültem benne, és most iszogatok egy csésze kamillateát.
Ennyi elég lesz szerintetek?
Még este megint csinálok egy meleg vizes lábas áztatást és veszek egy forrófürdőt is.
Antibiotikum hogy tud megmaradni? Ott mindig az összeset be kell szedni!
Menj el orvoshoz, és ne gyógyítgasd magad így!
Tényleg vannak rövidebb-hosszabb antibiotikum kúrák,de ezzel a bekapok 2-3 tablettát,ami megmaradt azzal az a baj, hogy nem mész vele semmire. Sőt! Lehet, hogy 1-2 napig jobb,de többnyire nem elég arra,hogy az összs baktériumot elpusztítsa, így később újra szaporodnak és már esetleg reziztensek lesznek...
A fentiekből következik, hogy nem mész semmire a lábáztatással...ez ugyanis bakteriális húgyuti fertőzés. Egy háziorvosi látogatást megérne, valszeg monural port írna fel, annyi erre elég lenne.
Antibiotikumot tilos félbehagyni! Végig kell szedni, akkor is a megszűntek a tünetek. Ezt nem mondta el az orvos? Olyan rezisztencia alakulhat ki, amit nem győztök majd kikezelni.
Másik: az az antibiotikum, ami a torkodra jó, nem biztos, hogy a hólyaggyulladásra is a legjobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!