Az ezüstkolloid segít a felfázásomon? .
Sziasztok...Sajnos immár 3-jára fázom fel...
Volt véres vizelet januárban,a másiknál meg a mostaninál időben elkaptam így nem lett nagyobb baj,Viszont az antibiotikum nem jó,tönkretesz és tönkretett tavaly is teljesen...
Volt hüvelygyulladásom,kikezeltük,kaptam Klion D-t,elhasználtam,elmúlt a bűzös folyásom,rá két nap óta használok hüvelyflóra helyreállító hüvelykrémet.
Mindig vigyázok magamra,sosincs ki a derekam,nem járok mezítláb stb,és mégis mindig visszajön.
Most fog megjönni,elképzelhető,hogy emiatt érzek felfázásos tüneteket?Nem fáj egyáltalán,csak úgy érzem pisilnem kell 15 perc múlva,bár sokszor elég keveset iszok...:( Ez baj.
Az ezüstkolloid jó erre?Elmúlaszta végleg?
Válaszotokat előre is köszönöm.
A felfázásnak sokkal kevesebb köze van a hideghez mint az E-coli baktériumhoz.
Erre az ezüst kolloid nem sokat fog érni.
Mondom mit tehetsz. (én is sokáig szenvedtem ezzel)
Használj egy külön törölközőt a puncidra, viselj pamut fehérneműt, ne tangát hanem hagyományosat,szex előtt és után is mosakodj, Szex után mindig pisilj. Én szex előtt mindig felhajtok egy nagy pohár vizet hogy utána tuti kelljen.
Nem tudom hogyan védekeztek, de érdemes lenne a párodat kivizsgáltatni. Nálunk ő volt a ludas, prosztata gyulladása volt és nem is tudott róla.
Ha mindezt megtetted és mégis újra visszajön akkor oltasd be magad Gynevac_kal.
Nekem azóta semmi bajom mióta beoltottak! Csodaszer!
Remélem segítettem !
Szia.
A felfázásom partnertől független...sajnos...mert akkor legalább tudnám,hogy attól van.
Akkor is sokszor előjött,amikor nem volt párom és kilettem kezelve a fertőzésből.
Lassan arra gondolok,hogy ennek elég kemény lelki okai lehetnek...:(
Az a Gyneva-cal az mi?érdekelne...elegem lett az orvosról orvosra járkálásból...
Az ezüst kolloid nem megoldás a problémádra. Gyenge az immunrendszered, erősítsd azt. Echinacea kapszulával.
Hatásos még a tőzegáfonya is.
Igyál sok folyadékot és kerüld az intim mosakodókat.
A gynevac egy olyan oltás, amely védettséget fejleszt ki a különböző nőgyógyászati fertőzésekkel szemben.
Úgy ahogy be lehet oltatni magunkat influenza ellen, ilyesmi ellen is lehet.
Mit nem adtam volna ha korábban tudok erről a szerről!
Laktobacilusokat is tartalmaz, többféle törzset, ami ezáltal vissza települ a szervezetedbe és meg tudod védeni magad az ilyen fertőzésektől. Neked különösen jót tenne mert a sok antibiotikum már megtépázta a védekező rendszered. Engem annak idején addig nyomtak antibiotikummal míg a végén laktóz érzékeny lettem és idegileg is rámentem teljesen erre a nyavajára.
Az oltás viszont tényleg segít!
Kb. 8000Ft egy kúra, ami 5 szuriból áll. Tíz naponta kell beadatni egyet. Nekem a ciklusomat is rendbe rakta, pedig ahhoz állítólag semmi köze. Ha van állandó partnered, Ő is oltassa be magát. Ha nincs, akkor eztán használjatok óvszert.
Ha bármi kérdésed van még, írj bátran!
Ja, és még valami, ha Pesten vagy környékén laksz, tudok egy jó teát is javasolni amit a Teréz patikában kevernek ki, ilyen tünetekre. Zseniálisan hatékony!
Ha nem itt laksz, a fájdalmas pisilés ellen a No-spa is jó de csak addig míg fel nem íratod az antibiotikumot :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!