Mennyi a noormalis feher folyas?
Figyelt kérdés
Eddig is volt feher folyasom de kicsi max akkora amekkora a huvelyk ujjjamon a kormom de ma szornyen sok volt meg a bugyim is atazott es bugyit kellet cserelnem...De van a suliban egy lany akinek nagyon hasonlit a test alkata csak en ducibb vagyok de ha lefogynak akkor nagyon hasonlitanak ra es oneki 1 hetig volt ilyenye es megjott de a masik baratnomnek meg 4 napig volt ilyen novemberben es csak nekem meg neki nem jott meg....(mindenki szerint en leszek az utolso az osztalybol es szeretnemha nem en lennek)Emmellet eleg kicsi a vaginam lyuka pedig 13 eves vagyok.... :(2012. máj. 10. 21:48
1/4 anonim válasza:
Szia! A fehérfolyás, akkor normális, ha nem rossz szagú, és nem csíp vagy viszket a puncid. Szinte minden lánynak és nőnek van több-kevesebb folyása naponta. Ez a nemi érés egyik jele. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől. Attól pedig ne érezd rosszul magad, hogy még nem menstruálsz, mert nem tehetsz róla, és egyébként is mindenki más ütemben fejlődik. Van aki előbb, és van aki később. Ha viszont 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned. Azért se aggódj, ha szűk a hüvelynyílásod, mert az is normális. Ennek semmi köze nincs nemi éréshez és a menstruációhoz.
2/4 anonim válasza:
A folyás addig természetes amíg nem szagos és nem hagy nyomot a bugyin.
Mennyisége attól is függ, hogy a ciklusban épp hol jársz.
Az első menstruáció megérkezése nem verseny. Pont akkor fog megjönni amikor kell.
Azt szokták mondani, hogyha már el kezdtél szőrösödni ott lent meg hónaljban, akkor fél éven belül meg fog jönni.
3/4 anonim válasza:
ha a megszokottnál több akkor valószínű pár hét/nap múlva megjön.. Olvastam egy könyvben+ nekem is így volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi valaszokat mindenkinek.... <3 :))) :D
2012. máj. 20. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!