Mi lehet ez a csomó a mellemben?
Figyelt kérdés
tegnap vettem észre hogy egy csomó van a bal mellemben. múlthéten volt nálunk a védőnő és pont ezekről beszéltünk. utána meg is néztem és akkor még nem volt ott. sőt előtte egy nappal hogy érszre vettem még akkor sem volt ott, pedig nem olyan kicsi. hogy tud egyik napról a másikra kialakulni hogy este még semmi és reggelre pedig már ott van? lehet hogy begyulladt? vagy az csak kismamáknak lehet? ha nem akkor mi ez? vagy csak menzesz előtti csomó? de még soha nem volt olyanom és még van 6 napom hogy megjöjjön. de két hete voltam tüdőszűrőn és a védőnő azt is mondta hogy ott is észre lehet venni az ilyet és akkor sem szóltak. 17/L2012. máj. 10. 13:42
11/12 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond, a mensid miatt lehet egy héttel utána már sehol sem lesz...
12/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat voltam UH-n és azt mondták nincs semmi csak egy mirigy van megnagyobbodva. ;)
2012. jún. 3. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!