Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisi és betétcsere egyszerre?...

Pisi és betétcsere egyszerre? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Ugye ez nem olyan téma, ami beszélgetésben nagyon elő szokott fordulni, ezért is nem derült ki eddig, de most már nagyon érdekel.

A múltkor mondtam a húgomnak indulás előtt, hogy egy pillanat és mehetünk, csak még cserélek, mondta rendben megvár a fürdő előtt. Aztán mikor kijöttem mondta, hallotta, hogy pisiltem, mire mondtam, hogy a kettő nem zárja ki egymást-erre meglepődött, hogy nála igen.

Mert én általában a kettőt egyszerre letudom, ha már úgyis le kell ülnöm a vécére, kiveszem a régit, aztán amíg szöszmötölök, kicsomaglom az újat, becsomagolom, kidobom a régit, beragasztom az újat, addig "szabad a puncim", bőven van időm pisilni. A húgom meg azt mondta meglepve, neki a kettő együtt nem megy, max beragasztás után pisil, de általában külön megy el, mind a kettőért.

Ti hogy vagytok ezzel? Csak szimplán érdekel :-)

2012. máj. 9. 18:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na ez az, ami nekem fura volt. A húgom mondta, hogy ő elmegy külön cserélni és külön pisilni, ha csak teheti, néha pár perc különbséggel, mert őt zavarja a kettő egyszerre. :-) Fura nem?
2012. máj. 9. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Ez tényleg furcsa. Ha betét cserénél kell pisilnie, akkor sem pisil?
2012. máj. 9. 18:20
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Érdekesen gondolkodik a húgod. :) Egyértelmű, hogy ha pisilni kell, akkor betét cserénél is pisil az ember.
2012. máj. 9. 18:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Ha nagyon kell, vagy csak sokára mehet el újra, akkor is max az új beragasztása után, ezt mondta. mert hogy őt zavarná a kettő egyszerre. De aztán csak röhögött és persze vannak ennél fontosabb témák is szóval hagytuk, csak ez tényleg érdekelt. :-)
2012. máj. 9. 18:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Én ha otthon vagyok, sose a wc-ben cserélem a betétet, hanem a fürdőszobába a kád szélén ülve, "alsómosás" után. ;)

Idegenben pedig azért nem időzítem egyszerre, mert úgy nehéz lenne egyensúlyozni a kló felett.

2012. máj. 9. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Én is egyszerre csinálom. Bár van, hogy tudom, hogy ki kell cserélni, de nem kell pisilnem, de akkor is megpróbálok, mert ha már egyszer elmentem wc-re...:D
2012. máj. 10. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Általában én is egyszerre csinálom a kettőt, időt takarítok meg vele :D

Ha elmegyek cserélni, akkor általában ráülök a vécére, és ahogy hozzáér a fenekem, úgyis reflexből pisilnem kell, pisilés közben meg simán tudok becsomagolni, ragasztani :)

2012. máj. 11. 10:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Érdekesen gondolkodik a húgod. Ha pisilés után intim törlőkendővel áttörli, komfortosabb érzés. Bár nem tudom konkrétan mi zavarhatja. Én sem szoktam külön intézni :)

25/N

2012. máj. 11. 10:41
 19/21 harisnyababee ***** válasza:
Nálam mindkét variáció működik, de én 8-10betétet is elhasználok egy nap(nem erős vérzés miatt,hanem mert kényes vok ha nem érzem magam elég frissnek, mert pl megizzadtam, és nyirkos lesz a betét ilyesmi) ezért főleg a cseréhez igazítom a dolgokat, de én nem tudnám leáltalánosítani a dolgot, mert van, h megyek egy cserére, de nem kell pisilnem, van olyan is, h pisilnem kell, de cserélni nem, de azért általában igyekszem összehozni a kettőt, nem okoz problémát, sőt még örülök is, h egy füst alatt letudtam mindkettőt...
2012. máj. 12. 10:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Hat altalaban ha leulok a wc re megnezem, ha tele van amig pisilek leszedem a regit felrakom a tisztat intim kendovel kitorlom es kesz. Tampont is pisikor szoktam, leulok a wc re elol lenyulok a.zsinorert ha meg jo akk eltartom h ne legyen olyan, ha megtelt akkor csak kicsit meghuzom es mar ki is pottyant, kenyelmesen egybol a wc be, utana pisilek, szinten intim kendos torles es mehet fel az uj. A pisitol fuggetlen is megy de ha mar ugyis ki kell
2016. jan. 18. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!