Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisi és betétcsere egyszerre?...

Pisi és betétcsere egyszerre? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Ugye ez nem olyan téma, ami beszélgetésben nagyon elő szokott fordulni, ezért is nem derült ki eddig, de most már nagyon érdekel.

A múltkor mondtam a húgomnak indulás előtt, hogy egy pillanat és mehetünk, csak még cserélek, mondta rendben megvár a fürdő előtt. Aztán mikor kijöttem mondta, hallotta, hogy pisiltem, mire mondtam, hogy a kettő nem zárja ki egymást-erre meglepődött, hogy nála igen.

Mert én általában a kettőt egyszerre letudom, ha már úgyis le kell ülnöm a vécére, kiveszem a régit, aztán amíg szöszmötölök, kicsomaglom az újat, becsomagolom, kidobom a régit, beragasztom az újat, addig "szabad a puncim", bőven van időm pisilni. A húgom meg azt mondta meglepve, neki a kettő együtt nem megy, max beragasztás után pisil, de általában külön megy el, mind a kettőért.

Ti hogy vagytok ezzel? Csak szimplán érdekel :-)

2012. máj. 9. 18:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
12%
Ha pisilésig nagyon maszatos a betét, akkor ki kell cserélni, de ha csak egy kicsit, akkor nem kell.
2012. máj. 9. 18:09
 2/21 anonim ***** válasza:
Jajj most értettem meg a kérdésed lényegét. Ha betét cserénél kell pisilned, akkor pisilsz, és utána teszel tiszta betétet. A húgod nem úgy csinálja?
2012. máj. 9. 18:11
 3/21 A kérdező kommentje:

Tudom, tekintve, hogy nyolc éve menstruálok. Nem is ezt kérdeztem, hanem azt, hogy ti szoktátok-e a kettőt egyszerre rendezni, úgy ahogy én leírtam, vagy a húgomhoz hasonlóan nem. És nem, nem cserélek minden pisilésnél.

20/L

2012. máj. 9. 18:12
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Én is egyszerre szoktam. Mondjuk ennek az a fő oka, hogy amúgy nem az jár a fejemben, hogy cserélni kéne, viszont ha elmegyek vécére, akkor eszembe jut.
 5/21 A kérdező kommentje:
Ő nem :-)
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
Az természetes dolog, hogy ha betét cserénél kell pisilned, akkor pisilsz is.
2012. máj. 9. 18:13
 7/21 A kérdező kommentje:
Akk ketten vagyunk xD
2012. máj. 9. 18:13
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Most már hárman :D Én is így csinálom! :D
2012. máj. 9. 18:14
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Én is így vagyok ezzel, ahogy Te kedves kérdező! :) Egyszerre le tudom a kettőt(pisilést és a betétcserét) és kész.
2012. máj. 9. 18:15
 10/21 anonim ***** válasza:

Érdekes egy kérdés :D

Na hát én úgy szoktam, ha kimegyek pisilni, és már tele van a betét "cuccal", akkor kicserélem. Ha még fér bele, akkor nem. De külön, csak betétet cserélni nem igazán szoktam. :) Persze csak zuhanyozás után...

2012. máj. 9. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!