Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy 12 éves lánynak mekkorának...

Egy 12 éves lánynak mekkorának kell lennie a mellének?

Figyelt kérdés
12 éves átlagos lánynak kell már lenni mellének? ha igen akkor mekkorának?

2012. máj. 9. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre semmilyen szabály nincs, mert mindenki más ütemben fejlődik. Van aki előbb, van aki később. A mell 20-21 éves korig nőhet.
2012. máj. 9. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:
igen tudom, de átlagosan aki nem későn érő,meg nem is hamarérő(nem tom hogy mondják :) ) annak kb. egy kicsi van vagy még semmi?
2012. máj. 9. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd, erre tényleg nem lehet egyértelmű választ adni, mert van akinek már 10 évesen nagy melle van, és van akinek 16 évesen is alig van valami. Ne aggódj, nincs Veled semmi baj!
2012. máj. 9. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem még akkor egyáltalán nem volt. Másnak volt egy kis "dudor".

De mi a '90-es években voltunk ennyi idősek, és tudom, hogy manapság gyorsabban fejlődnek a lányok, szóval passz... Néha meglepődöm, hogy annyi idősen, mikor mi még szó szerint vett kisgyerekek voltunk, nem öltöztünk, nem sminkeltünk, hanem babáztunk játszottunk... ugyanennyi idősen ma kész nők! (És testileg is...)

Szóval nem tudom, azt tudom mondani, hogy az én korosztályomban 12 évesen vagy kis dudor, vagy semmi nem volt.

(Hú, ez úgy hangzik, mintha nagyon öreg lennék, pedig 26 évesen talán csak nem...)

2012. máj. 9. 17:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Tudod te lehet h ribanc vagy,ha ennyire tudod,ha meg nem tudsz normálisan választ adni akkor inkább ne adj!!! :D
2012. máj. 9. 19:35
 6/8 anonim válasza:
Szerintem olyan Ses Xses melltartó, de genetikától változó :)
2012. máj. 9. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 12 évesen van az, hogy elkezd nőni/látszani, hogy van valami. Én 12 éveseknek mindig olyan A-s mellekre tippelek.
2012. máj. 11. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
A mai lányok tényleg érettebbek, de nekik is átlagban A kosaras melltartó kell általában. De persze vannak extrém esetek is. Pár éve láttam egy 12 év körüli kislányt aki ha 30 kiló lehetett, de olyan C kosaras melltartó kellett már rá.
2012. máj. 17. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!