Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlik szombat estére?

Elmúlik szombat estére?

Figyelt kérdés
Most este vettem észre,hogy darabos folyásom van. Ez tuti,hogy gomba vagy lehet más is? Ha holnap veszek canesten kúpot,akkor elmúlik szombatra?Tudom,hogy abban 3db van,de talán az első kettő már segít valamit,vagy nem? Az az igazság,hogy szombaton itt alszik a barátom és ez olyan ritkán adatik meg nekünk. Szeretném ha addigra minden rendben lenne. Szerintetek erre van esély?
2009. jún. 24. 23:48
 1/4 anonim válasza:
ha gombás fertőzésed van, akkor az tuti nem múlik el két nap alatt... nemhiába a 3 db
2009. jún. 24. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:
ha enyhül is 2 kúptól,akkor sem szabad szexuális életet élni,szerintem még óvszerrel sem:(!!legalábbis ha gomba akor viszket is!!!és úgy nem 1 kellemes dolog!!!!szerintem orvos!!
2009. jún. 25. 08:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp megyek orvoshoz csak érdeklödöm tőletek is. Nekem nem viszket,akkor is lehet gomba?
2009. jún. 25. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vok!nekem amikor gombásodásom volt az viszketett,ugy tudom h álltalában azzal jár!meg fura szaga is volt:(
2009. jún. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!