Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy lehet a baj? Egy olyan...

Nagy lehet a baj? Egy olyan kérdést tennék fel, ami sok nőt/lányt foglalkoztat napjainkban. Tehát a lényeg : Úgy 2 éve egy tennis labda nagyságú csomót érzek mind két mellemben.

Figyelt kérdés
Olykor nagyon fáj. Úgy érzem hogy mozgathatóak. Eléggé aggódok hogy mi lehet a baj... mert eddig is furcsálltam a helyzetet, de most már kifejezetten zavar. ( és azóta sem múlt, ugyan úgy ott van ) . Félve ugyan, de feltenném a kérdést : Lehet mellrákom? Lassan 14 éves vagyok.
2012. máj. 8. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, ez normális. Mindkettő egyformán nő neked, ilyen daganat nincs ami egyformán nőne!

Azomkivűl 14 éves korban kb o.o1% az esélye a rosszindulatú daganatnak.

2012. máj. 9. 07:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok :)Borzasztó hálás vagyok minden válaszolónak, hogy normálisan, nem gonoszkodva tettétek közzé az ötleteiteket/tanácsaitokat/véleményeiteket. :) Nagyon megnyugodtam azzal kapcsolatban is, hogy nem csak én járok ilyen cipőben, és hogy valószínű semmi bajom sincsen . :) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
2012. máj. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!