Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sok lány, aki itt feltesz...

Sok lány, aki itt feltesz kérdést, miért nem írja meg, hogy hány éves, hol tart a nemi fejlődésben, és mióta menstruál?

Figyelt kérdés
Sok betegségnek vélt tünethez, ezek nagyon fontos információk. Ezek nélkül az adatok nélkül sok esetben nem lehet segíteni.

2012. máj. 8. 09:44
 1/7 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__29353..

Pl. erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert a Kérdező még arra sem volt képes, hogy a tüneteit leírja.

2012. máj. 8. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert tudatlanok.

Ez pont olyan, mikor egy "terhes lehetek-e" kérdésnél semmit nem ír a ciklusáról, arról, hogy mivel védekeztek stb.

Egyszerűen fogalmuk sincsen róla, hogy mi befolyásolhatja ezeket a dolgokat, mik azok az infók, amelyek fontosak.

2012. máj. 8. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
mert fel sem merül bennük, hogy fontos lehet. mint ahogy az sem, hogy egyszavas tünetleírással nem lehet diagnosztizálni (természetesen nem is szabad...)
2012. máj. 8. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én akkor írom oda, ha fontosnak tartom. Persze, volt már olyan, hogy elfelejtettem odaírni, ebben az esetben az első válaszoló rá is kérdezett, és természetesen megírtam. De vannak olyan esetek, amikor tényleg nem olyan fontos az év. És természetesen van, amikor fontos a kor, de nem írják oda, ekkor rá kell kérdezni, és kész. Ha nem mondja meg továbbra, akkor meg nem kap normális választ.
2012. máj. 8. 16:54
 5/7 A kérdező kommentje:
De sokan szinte semmit nem írnak, és úgy várnak segítséget. Mint pl. annak a kérdésnek az írója, amit belinkeltem. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. máj. 8. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Az általad említett kérdést nem lehet, hogy szimplán félbehagyták?
2012. máj. 17. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy félbehagyták a kérdést. Nem először fordult elő, hogy valaki segítséget várt, de szinte semmilyen információt nem adott meg. Sok esetben nagyon fontos az életkor, a nemi fejlődés üteme... Pl. egy lány mióta menstruál. Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 18. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!