Valaki : kérdése:
Mi lehet ez? 15 éves lány vagyok. Már évek óta sok a folyások. Az orvos nem nagyon mondott semmit, többször is voltam. Csak néha adott ezt azt, hogy vegyem be és ennyi.
Figyelt kérdés
De most több hónapja lüktető nyomást érzek a petefészkemben(ha az ott van),főleg bal oldalon...A menstruációmnak most a közelébe se vagyok,és egyre jobban fáj...Mi lehet ez? Ugye nem rák vagy ilyesmi??
A másik,hogy hő hatására normális, ha fehér, kicsit váladékozó pöttyök jelennek meg a mellbimbón?
2012. máj. 3. 22:16
1/3 anonim válasza:
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de menj el egy normális nőgyógyászhoz, aki rendesen megvizsgál, és hüvelykenetet is vesz. Nagyon remélem, hogy nem lesz, semmi baj, és azt kívánom, hogy soha az életben ne is legyen semmi bajod! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2/3 anonim válasza:
Lehet petefészek ciszta. Menj el másik orvoshoz, aki rendesen megvizsgál, és tudatja veled a problémád okát. A másik szerintem normális, de a helyedben erről is az orvost kérdezném. Mindenképpen keress egy normálisabb nőgyógyászt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat! :)
2012. máj. 4. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!