Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vannak terhességi...

Miért vannak terhességi tüneteim, ha szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Csikar a hasam,étvágytalan vagyok,néha hasmenésem van pár hete.
2012. máj. 6. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
ezek nem csak terhességi tünetek
2012. máj. 6. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:

ezek nem terhességi tünetek,hanem egy jó bélfertőzésé.

(terhességi tünet mellfeszülés,émelygés)

2012. máj. 6. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
A hascsikarast nem neveznem terhesseg tunetnek, de a hasmenest sem, inkabb egy bakterium, fertozes lehet az oka. Hetek ota, mar orvoshoz kellett volna fordulnod ezekkel a tunetekkel pl.
2012. máj. 6. 13:53
 4/10 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál,de csak vért vett,ami gyulladást mutatott ki,de nem küldött el más szakorvoshoz
2012. máj. 6. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Mária is ezt kérdezte, aztán világra jött a megváltó. Vigyázz.
2012. máj. 6. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem mikor legutóbb ilyen tüneteim voltak nem az jutott eszembe, hogy terhességi tünetek, hanem szimplán egy jó kis fertőzés. Kicsit durva, ha egyből terhességre asszociálsz...
2012. máj. 6. 16:12
 7/10 A kérdező kommentje:
körzeti orvos sajnos,nem küldött tovább,így hát keresek egy másik orvost
2012. máj. 6. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Csalan, koromvirag, kamillateat tudsz fogyasztani, mivel ezek tisztitok, de mar gyulladascsokkentok is, es dieta, sos vizben fott burgonya, parolt rizs, joghurt, banan, vagy pedig hus leves, de hus nelkul. Igy fogod elerni, hogy tunetmentes legy. Ezzel egy masik orvos sem fog mit csinalni, ujabb gyogyszereket esetleg kapsz, amire talan nincs szukseged.

Jobbulast!

2012. máj. 6. 17:17
 9/10 A kérdező kommentje:
előzőnek:köszönöm a tanácsot
2012. máj. 6. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet bélgyulladás,de lehet fertőzés is, ajánlatos lenne kérni a háziorvostól hasi és medence ultrahangra beutalót. Sajnos nagyon sok betegségnek lehetnek ezek a tünetei (IBS, Crohn, colitis ulcerosa), ki kellene vizsgáltatni minél előbb, hogy ne legyen nagyobb baj.
2012. máj. 11. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!