Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak peteérés nélküli hónap v...

Csak peteérés nélküli hónap v terhes lehetek?

Figyelt kérdés

múlthónapban amikor voltam nőgyógyásznál azt mondta, h tüneteim alapján (egyik hónap nyugodt, fájdalom mentes mensi, másik hónap poklok pokla görcsölések) kéthavonta van peteérésem.

elméletileg ez a ciklus annak kellene lennie ez alapján, de ugye semmi sem 100%-os. általában 30 napos ciklusaim vannak. ma már a 34.napon vagyok, eddig a leghosszabb 35 napos volt.

a hasamat néha érzem, a cicim fáj, de a minimális folyásom most nem vizes, hanem inkább krémes.

most lehetséges, h a peteérés nélküli ciklusnál késik, vagy esetleg lehetek terhes? mikor lenne érdemes tesztet csinálni???

2009. jún. 24. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 36. napon, reggeli első vizeletből csinálj tesztet, ha halványan pozitív, akkor pár nap múlva ismételd meg. Persze ha negatív, és továbbra sem jön meg, akkor is csinálj majd még egyet.
2009. jún. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!