15 éves vagyok szeretnék elmenni nőgyógyászhoz kit ajánlotok Szolnokon vagy Jászberényben?
7. és 9.
"Bárcsak a többi lány is így gondolkodna mint Te"
"Na, végre egy értelmes leányzó!"
Ti normálisak vagytok? ez az igazi felelős leányzó, aki 15 évesen a f+szt fogdossa????!! és ennek lelkesedtek?
..akkor milyenek lehettek ti!..
eddig egyetlen 1* voltam fiúval. szóval nem kell előre ítélni :)
egyébként a sértegető kommentekre ennyi a válaszom :) :
Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
13:36-os vagyok
Nem helyeslem én sem, ha valaki 15 évesen nemi életet él, de a kérdező hozzáállása a nőgyógyász-kérdéshez sokkal érettebb, mint némely felnőtt nőtársáé, akik - bár testileg valószínűleg megjárták a "hadak útját" - de egy orvos előtt álszenteskedve szégyenlősködnek, még az egészségük rovására is.
Én dr. Dallos Lászlónál voltam magánrendelésen, a jászberényi kórházban. Minden alkalommal 6000 Ft-ot kért.(Szerintem nem függ a kortól az ár.) Huszonéves lány vagyok, és ahogy hallottam, idősebbektől is ennyit kért.
"Gratulálok" a többieknek, hogy a kérdésre válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!