Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Talán most vagyok abban a...

Talán most vagyok abban a korban vagy nem? :/

Figyelt kérdés
Idén nyáron leszek 14, de még nem jött meg ez már nem jó jel vagy még korai, úgyértem még benne vagyok abban a korban mikor megjöhet... Egyfolytában fehér folyásom van. Ez valami jel? Már picit nem esik jól hogy az oszt.társaimnak 15/3-4-nek nincs meg... beleértve engem is.

2012. máj. 4. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
16 éves korodig semmi okod aggódni, nyugi.
2012. máj. 4. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
csak azt tudom mondani hogy ne várd, de egyébként teljesen normális, mindenkinél más az időpont és valószínű, hogy épp akkor fog megjönni, mikor nem is számítasz rá.... azt pedig ne érezd cikinek, hogy már csak pár embernek nincs az osztályodból. mi például abban versenyeztünk, hogy ki lesz az utolsó... már tudjuk.....a fehérfolyás is változó, hogy kinek van , kinek nincs. ha elmúlik az azt is jelentheti, hogy pár héten belül meg fog jönni, de lehet, hogy nem fogja jelezni. sok dolog lehetséges. megmondani nem lehet, hogy mikor fogsz "nagylány" lenni.... jah és a legutolsó: egyáltalán nem korai. mondjuk mint már mondtam változó. lehet 9 évesen, de 14-15 évesen is
2012. máj. 4. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jò, köszi a válaszokat :-)
2012. máj. 4. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsit kacifántosan fogalmaztál, de a lényeg, hogy ha 16 éves korodig nem menstruálsz, akkor kell orvoshoz menned. Addig ne aggódj.
2012. máj. 5. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Még benne vagy a korban. 16 éves korig normális ha megjön, ha utána sem jön meg, az sem jelenti azt feltétlenül, hogy valami baj van. Szóval nyugodj meg, teljesen normálisan fejlődsz.
2012. máj. 5. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!