Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelytabletta! Most mi legyen?

Hüvelytabletta! Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, és kiderült hogy van valamilyen folyásom, de nekem eddig fel sem tünt. Felírt Klion D 100 hüvelytablettát, tegnap feltettem az elsőt, mára észleltem ilyen halvány rózsaszínes folyást. Volt már ilyen valakinek?

Másik kérdésem az lenne, hogy most számoltam utána, hogy egy hét múlva meg fog jönni a menstruációm. Ha most folytatom a tableta alkalmazását, akkor a 10-ből csak 8-at tudok felhelyezni, mi legyen a maradék kettővel? Vagy hagyjam abba és akkor csináljam a kúrát, ha vége a vérzésemnek? (bár a 10-ből 1-et tegnap már elhasználtam)

Segítsetek légyszíves! köszönöm

2012. máj. 4. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A hüvelytablettától lehet ilyen rózsaszínes nekem is volt, ne izgulj. Ha közbe jön a mensi, utána folytatod a kúrát, semmi baj nem lesz belőle, ezt belekalkulálták.
2012. máj. 4. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha Klion-t írt fel az orvos, akkor trichomonászos fertőzésed va, A partneredet is kell kezelni, nehogy visszafertőződj.
2012. máj. 4. 17:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor úgy lesz hogy szedem aztán a maradék két szemet majd a mensi után.

2. válaszoló: köszi az infót, de nem élek szexuális életet még, nem tudom, hogy mitől jött elő ez az fertőzés, folyás, eddig még sosem volt ilyen jellegű problémám.

2012. máj. 4. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!