Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SÜRGŐS. Romokban a kapcsolatom...

SÜRGŐS. Romokban a kapcsolatom. Kiderült hogy Chlamidiám van, a páromnak pedig nincs. Két éve vagyunk együtt. Azt hiszi félreléptem. Miért van hogy nekem van és ő nem kapta el? Nem hisz nekem

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem vérből szűrték és úgy emlékszem azt mondta a nő, hogy csak úgy rutinból nem nézik laborban. Nekem is azért csinálták, mert akkor már kb. 1 éve folyamatosan visszatérő húgyúti fertőzésekkel szenvedtem és felmerült, hogy Chlamidya okozza. Meg a dokinő ismerős ismerőse volt... amúgy fizetni kell érte, mert mint írtam, ez nem rutinvizsgálat.
2012. nov. 15. 01:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem csak nemi úton terjed. Uszodában is össze lehet szedni pl. Nem jársz sportolni valahova, ahol zuhanyzol is?
2012. nov. 15. 08:38
 13/15 anonim ***** válasza:
[link] ezt érdemes olvasgatni, előző voltam
2012. nov. 15. 08:48
 14/15 A kérdező kommentje:
az után voltam uszodában ahogy megvolt a vizsgálat, de nem is járok olyan helyre. de azt nem értem hogy biológiailag hogy lehet hogy beteg voltam ő meg nem, hiszen neki is ki kellett volna mutassa a vérvizsgálatból. hiszen ha jól tudom ez nemi úton terjed leginkább, és nyilvánvalóan együtt vagyunk. és ha már így húgyúti fertőzésekről van szó, akkor ha már így vissza kell emlékezzek már vagy 2 és fél éve szenvedtem minden rosszal, gombás fertőzésekkel, meg minden. kaptam rá többször kúpot, nekem, krémet mind a kettőnknek. nekem pedig egy szóval sem mondta a nőgyógyász hogy lehet hogy valami más. a kúp jó volt egy hónapig aztán tovább szenvedtem. mostmár (lekopogom) nincs furcsa folyásom, nincs gomba, és a többi kellemetlen tünet. nem fáj a hasam reggelente stb. de még ma naoig megkapom hogy biztos félrementem...........
2012. nov. 29. 06:39
 15/15 anonim ***** válasza:
en vagyok az megint, a 10. felzaklatott a tema rendesen. nekem is voltak ilyen hugyuti fertozeses tuneteim de csak a mostani baratommal. ez vele kezdodott, es amikor nem tudtunk egyutt lenni elmult, majd amikor egyutt voltunk rogton el is kezdtem produkalni a tuneteket megint. szoval elhuztam az orvoshoz, aki vett kenetet, legkozelebb visszamenven a negativ kenetre csak tarta szet a kezet es elkuldott urologushoz (na, emiatt akadtam ki, hogy hogy lehet ilyen felelotlen. egy budos szot nem szolt semmi fele tovabbi vizsgalat, mas betegseg lehetosegerol. kozolte hogy rendben vagyok, tovabb passzolt egy masik orvosnak) urologiara mar nem mentem el, kozben elkoltoztem otthonrol (ertsd az orszagbol) es itt nem olyan egyszeru most elmennem dokihoz. Egyebkent vannak idonkent ilyen tuneteim, de inkabb akkor ha keveset iszok. betudtam a gondot a lyukak kozelsegere, olvastam mar ilyet. azert nem hiszem, hogy a vesem lenne, mert csak akkor produkalom, ha a pasimmal vagyok (volt a kapcsolatunkban par hosszabb szunet). jo volt elhinni a megnyugtato valaszt a nogyogyasztol, hogy semmi gond, de sajnos mar nem vagyok olyan nyugodt a fenti informaciok birtokaban:(
2012. nov. 29. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!