Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvely fertőzés lenne?

Hüvely fertőzés lenne?

Figyelt kérdés

Tegnap este kicsit viszkedtem lent,megfürödtem,jobban ereztem magam parommal este volt szex,nem volt baj,de mára éreztem igazán,hogy valami nem oké...szerintem csak elkaphattam vmit,de nem sokára megjön és igy canesten kombit se tudok hasznalni és tartok esetleg,hogy a párom is elkaphatta és vissza fertőzés lesz ebből. Mit csináljak? Várjam meg míg elmúlt a menszi és utána hasznaljak canestent? Ugye akkor páromat is kell a krémmel kezelni?

Köszönöm!!

2012. máj. 4. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Várd meg h elmuljon és imádkozz h ne sulyosbodjon. Jobb ha a párodat is kezelitek a biztonság kedvéért
2012. máj. 4. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Menzi után menj orvoshoz, ha mindenféle szerekkel kezelgeted magad, akkor súlyosbodhat is a dolog. Te sem vagy orvos, mi sem. Jobb elmenni, amúgy ők is csak tenyésztésből tudják megállapítani, hogy mi okoz problémát.
2012. máj. 4. 09:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm bár nem egyszer kezeltem így,semmi probléma nem volt ezzel és volt jóval súlyosabb is,volt hogy menszi után már semmi bajom nem volt,de ha ugy lesz akkor megyek orvoshoz.
2012. máj. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!