Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok, szerintetek...

13 éves vagyok, szerintetek használhatok minitampont a strandon?

Figyelt kérdés

Még soha sem használtam, betétet használok. 12 éves koromban jött meg a menstruációm (kb.5 hónapja)

Ha most strandra mennék az osztállyal használhatnék minitampont? Mert vannak olyan hülyék az osztályba akik ezt nem értenék meg ha nem fürödnének és cikiznének is.

2012. máj. 2. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg!
2012. máj. 2. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Vízbe csak tamponnal mehetsz, de maximum 1 órára. Utána kijössz a vízből, megtörlöd a puncidat, és ha újra fürödni akarsz, akkor új tampont tegyél fel.
2012. máj. 2. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem menstruálsz, nyúlj fel a puncidba, és tapasztald ki milyen a hüvelyed, és merre, hogyan kell a tampont feldugni. Ha menstruálsz, jöhet a tampon. Második voltam.
2012. máj. 2. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:
nem akarok ott kotorászni.
2012. máj. 2. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:
de azért kösz a tanácsokat
2012. máj. 2. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig könnyebb lenne, ha előbb az ujjaddal nyúlnál fel a puncidba. Nincs abban semmi rossz, csak tiszta legyen a kezed.
2012. máj. 2. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Strandon nem ajánlatos a tampon. Inkább használd a természetes vizekbe, mert úgy kisebb valószínűséggel szedsz össze bármit.

Senkivel nem kell foglalkozni, aki "nem értené meg". Most komolyan, ki a francot érdekel?! Az egészséged a legfontosabb nem? Minden lány menstruál, maximum nem derül ki, hogy mikor. Attól a tényeken még nem változtat. Teljesen természetes dolog, nem szabad ennyire problémázni rajta.

2012. máj. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!