Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hormonszint "beállítására"...

A hormonszint "beállítására" tényleg jó-e a cickafarkfű tea? És hogyan használjam?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy hormonszint eltérésed van?

Ez nem játék. A cickafarkfű nem hipofízis! :-)

Kiegészítőnek megnyugtató lehet, és finom teát lehet belőle főzni. De ha hormonproblémád van, menj endokrinológushoz! Ha ő ajánlotta a teát, nyilván elmondta azt is, hogyan főzzed. Az ilyen fűvek hatóanyaga teaként leforrázva, és 3-5 percig lefedve párolva jön elő. Ha ízesíteni akarod, nyugodtan, mert az a hatóanyagának nem árt. 1 csészébe általában 1 közepes kanál füvet tegyél! Forrázd le, takard le 3-5 percre, és utána szűrd le! Jó teázást!

2009. jún. 23. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom, hogy nem jön meg már egy ideje, nem vagyok terhes, nincs szervi problémám és nem élek stresszes életet sem. Jah és messze vagyok a klimaxtól:)
2009. jún. 24. 12:20
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom van :S 17 éves vagyok és 3 szor maradt ki .. terhes tuti nem vagyok.. valószínű egy fogyókúra miatt van.. neked bevált?
2009. júl. 22. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!