Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs kérdés, volt...

Menstruációs kérdés, volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, szabályos menzesszel. Volt egy komoly (nem nőgyógyászati) műtétem, utána két nappal (időre) menstruáltam, de azóta már 37. napja nem jön meg. Terhesség kizárva. Mi lehet az oka?
2012. máj. 1. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Én is pont így voltam, nekem 39. napra jött meg. Az enyém is mindig rendszeres volt, én is 30 éves vagyok. Szerintem az időjárás változás lehet ludas a dologban.(meg a hormonokat elég sok minden felboríthatja) De, ha még sokáig nem jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz.
2012. máj. 2. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:
A Menstruáci késését sok minden befolyásolhatja, ilyenkor az idő, a betegség, megfázás. Ha 40. napra sem jön akkor menj el orvoshoz mert lehet hogy komolyabb a baj. de ha nagyon izgulsz elmehetsz elöbb is.
2012. máj. 2. 13:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Csak azért aggódom, mert tényleg soha nem volt ilyen. Talán a kapott fájdalomcsillapítóktól? A műtét előtt nőgyógyászati kivizsgálás is volt és mindent rendben találtak. Csak két hét múlvára kaptam időpontot az orvosnál.

Kösz a válaszokat!

2012. máj. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!