Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 éves vagyok rendszeres...

20 éves vagyok rendszeres nemi életet élek a párommal egyik este szex után véreztem a meszim már rég elmúlt ez vajon mitől lehet! Valami bajom lehet esetleg?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:

méhszájseb/enyhe gyulladás/vagy csak durva volt a szex

mikor voltál utoljára nőgyógyásznál? rákszűrésen?

2012. máj. 1. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt dúrva a szex! kb2 hete mert késet akkor azt mondták 5 hetes terhes vagyok te az uh-án nem láttak semmit a 12 nap meg meg jött a menszim de csak 4 napig volt meg! és ez az eset tegnap este történt!
2012. máj. 1. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
doki szerint terhes voltál?????? 5 hetes ultrahangon még nem nagyon látni semmit, a vérzésnél vissza kellett volna menned dokihoz!!!
2012. máj. 1. 14:24
 4/8 A kérdező kommentje:
igaz vissza kellett volna mennem de nem mertem mert így is kibuktam! Most meg meg vagyok ijedve! Lehetséges hogy tényleg terhes vagyok vagy voltam!???
2012. máj. 1. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehetséges, hogy terhes voltál, nyilván nem véletlen mondta a doki, hogy az vagy

egy vetélés meg okozhat problémákat...terhességi tesztet csináltál, mielőtt dokihoz mentél?

2012. máj. 1. 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
igen csináltam tesztet!! kettőt is az első halványan mutatta a második csíkot is a másodikat az uh után csináltam az meg már nem mutatta!! Csak annyit hogy negatív!!!
2012. máj. 1. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz! Lehetsz terhes attól, hogy megvolt a vérzésed 4 napig.
2012. máj. 1. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!! Vissza is megyek és remélem csak jó hírt kapok!!! :) Szeretnénk a kisbabát! Nem is vágyunk másra! Csak nehéz mert már egyszer beleéltük magunkat még egyszer már nehéz lenne elfogadni hogy még sincs!!!
2012. máj. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!