Normális, hogy nincs folyásom?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam,menzeszem se jött meg,késik 3 hete,nincs folyásom-pedig mindig szokott lenni.2012. máj. 1. 06:49
1/9 anonim válasza:
Ha sokat fogysz, az befolyásolhatja a nemi fejlődést is. Miért fogytál? Most hány kiló vagy és hány centi?
2/9 A kérdező kommentje:
43 kiló vagyok,155 centi,orvosnál voltam ez ügyben,de holnap lesznek eredmények
2012. máj. 1. 07:31
3/9 anonim válasza:
155 centihez nem is olyan kevés 43 kiló. Remélem nincs komolyabb bajod, és azt kívánom, hogy soha az ne is legyen!!! :) Minden jót kívánok Neked! :) Első voltam.
4/9 anonim válasza:
A súlyod pont jó! Megint első voltam.
5/9 A kérdező kommentje:
de 56 voltam,és 2 hónap alatt fogytam 13-at
2012. máj. 1. 07:38
6/9 anonim válasza:
Ha ilyen gyorsan fogytál le sokat, az tényleg befolyásolja a nemi érésed. Egyébként hány éves vagy? Nem lett volna szabad ilyen hirtelen ennyit fogyni. Megint az első voltam.
7/9 A kérdező kommentje:
21 vagyok,nem koplaltam,és mégis fogytam,ezért mentem el orvoshoz
2012. máj. 1. 07:48
8/9 anonim válasza:
Ha nem akartál, de mégis fogytál, az tényleg bajt jelent, de remélem semmi komoly nem lesz! :) Megint első voltam.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,hát remélem holnap kiderül,mi az oka
2012. máj. 1. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!