Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez még normális? Menjek...

Ez még normális? Menjek nődokihoz?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 12 éves koromban jött meg először. Általában olyan 2 hetet késik, csak ritkán jön meg időben. Most viszont már 3 hete nem jött meg. Ti mit tennétek?
2012. ápr. 30. 20:18
 1/9 lulukaa4 válasza:
hát képzeld én azt tettem h nekem 16 éves koromban jött meg előszőr, és most 19 vagyok, és általába kihagy egy hónapot, vagy két hetet, vagy három hetet...most is késik,...mindig ...és ebből elegem let és elmentem fogamzás gátlót iratni meg megvizsgáltak stb..a fogamzás gátlótol viszont be áll de szedni kel de azal viszuon az a baj most h várom h megjöjj9ön h eltudjam kezdeni szedni:D szal durva..De sztem te még fiatal vagy a fogamzásgátlóhoz... lehet h jobb lenen neked is elmenned orvoshoz..félni nem kell tőlük:)
2012. ápr. 30. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
1000% hogy a fogamzásgátlót nem engedné anya :D
2012. ápr. 30. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló NEM állítja be a ciklust, hanem megszüntetni. Azért van vérzés, mert 7 napos szünetet tart az ember 28 tabletta után.
2012. ápr. 30. 20:29
 4/9 lulukaa4 válasza:
0%
21 tabletta után:D és de beállítja mert az orvos azt írta ki:D Egyébként én már 19 vagyok nem normális hogy nem jön meg rendszeresen de ugy legalább megfog, és még véd is mivel nemi életet élek:D
2012. ápr. 30. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy nem azért jön meg,mert beállítja, hanem mert 21 tabletta után szünetet tartasz, így vérezni fogsz ennyi. Ha 28 tabletta lenne, akkor utána jönne meg. Az nem menstruáció, az megvonásos vérzés.
2012. ápr. 30. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Látszatra beállítja a fogamzásgátló, de valóban csak megvonásos vérzés jelentkezik az abbahagyása után.
2012. ápr. 30. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 3 év alatt már be kellett volna állnia a menstruációnak, így jobb lenne ha orvoshoz mennél.
2012. máj. 1. 06:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondják, kb 16 éves korra szokott beállni...
2012. máj. 2. 07:49
 9/9 anonim válasza:
Szia :) Én 16 éves vagyok és szerintem nem kell aggódnod :) Velem is már történt ilyen csak hosszabb időre... februárban volt meg utoljára és azután jó 2 hónapig semmi... nagyon megijedtem ... de beszéltem női orvossal és azt mondta nem kell aggodnóm... ha mostanában betegeskedtél, nagyon náthás voltál az kihathat rá... én csak vártam vártam és aztán megjött :) nagyon megkönnyebbültem :D Nálam eleve úgy megy ez az egész hogy egyik hónapban megvan a másodikban is csak 3 nappal később ... és ez igy megy körbe körbe :D szval :D szerintem ne aggódj hogyha még most sincs meg :) majd meg jön ha nem műveltél ki valamit :P
2012. máj. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!