Lehet a stressztől?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és már 2 hete borzasztóan feszült és ideges vagyok több okból is.Állandóan sírok és alig eszek,idegileg teljesen kivagyok.Nem rég múlt el a menzeszem,de rá két napra megint megjött.Ez a stressz miatt van?2012. ápr. 27. 19:09
1/5 anonim válasza:
igen, a stressztől felborulhat a ciklus
2/5 A kérdező kommentje:
És én elég sokat szoktam stresszelni és nem egyszer volt már,hogy nagyon dúrván.De ilyen eddig még sose fordult elő,most viszont olyan leírhatatlanul rosszul érzem magam.Akkor ez csak a nagyon dúrva stresszhelyzeteknél fordul elő?
2012. ápr. 27. 19:23
3/5 anonim válasza:
A stressz "megbolondíthatja" a menstruációs ciklust. Egyébként mi a baj? Miért szoktál stresszelni?
4/5 A kérdező kommentje:
Általában iskola miatt,vagy mert elvesztettem pár barátom(kiderült h ők rám nem barátként tekintettek csak megjátszották amíg érdekük volt),most azért mert nagyon szeretek egy fiút akivel már kétszer szakítottunk és a második pont a szülinapja előtt pár nappal volt...akkor én nagyon rosszul éreztem magam és lelkiismeret furdalásom volt.Utána megint összejöttünk és kiderült h csak bosszúból csinálta...harmadjára már nem szeretett csak bosszút akart állni a szülinapja miatt és azóta bombáz a kínos helyzetekkel,és a szülinapom konkrétan egy rémálom volt...azóta megint egyedül vagyok.Megjegyzem h ez nem ilyen 3 hónapos kapcsolat volt,hanem másfél év és nem az a aztmondjuk hogy járunk féle,hanem tényleg komoly volt és én még továbbra is komolyan gondoltam csak hát ő nem...:(
2012. ápr. 28. 10:20
5/5 anonim válasza:
A 06:53-as vagyok. Nagyon sajnálom, hogy így kiszúrt Veled az a fiú! Úgy látszik nem érdemelt meg Téged, úgyhogy Te se búslakodj utána! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!