Most így a téli időszakba elég fáradékony vagyok.2napja megy a hasam. Többen azt mondták ez lehet a stressztől. De a hajam is hullik egy ideje. Milyen betegségem lehet?
A fáradékonyság lehet egyszerűen az időjárástól, de fokozott vitaminhiánytól is. Nekem pl ettől szokott. Ha fáradékony vagyok, már nem is kell vérvételre mennem, tudom hogy vashiány. :)
A hasam is ment párszor, nekem valóban a stressz miatt, mert amióta vége a vizsgáimnak érdekes mód semmi bajom. :)
A hajhullásra is lehet olyan egyszerű magyarázat, hogy pl nem hordasz sapkát, ami ilyen hidegben a hajhagymáknak annyira nem tesz jót. Te ez is utalhat valamilyen vitamin hiányra. Viszont az is bizonyított tény, hogy mindenkinek van az évben egy-két olyan időszaka, amikor teljesen természetesen többet hullik a haja, mint máskor.
Szerintem teljesen fölösleges ezt túlparázni. Ez az időjárás is baromira megterheli/igénybe veszi a szervezetet, sokakból hülye reakciókat vált ki. Pláne ha még stresszes is az ember, vagy nem tudja megfelelően kialudni magát, vitamin hiány lép fel (ilyenkor télen különösen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!