Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után ha haskötőt...

Szülés után ha haskötőt kezdek hordani, az a bőrömnek segít visszahúzódni, és a repedések (striák) könnyebben összehúzódnak?

Figyelt kérdés
Van valaki aki emiatt hordott ilyet?
2009. jún. 22. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyit segit, ha nehezebb munkáknál, vagy ha sokat kell állnod, akkor használod, de ne állandóan - és a hasizomgyakorlatokat nem helyettesiti. A striák idövel mindenképpen elhalványulnak, azokra nincs hatással. (NEkem igy jól bevált mindegyik terhességemnél - most a negyedik gyerek után 48 évesen is nincs feltünö hasam.).
2009. jún. 22. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy segít a hasnak visszahúzódni, de hogy a striákra nincs semmi hatással az tuti. Azok nem fognak összehúzódni soha az életben, csak elhalványulnak.
2009. jún. 22. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem segít.kérdezz csak meg néhány öreget.ők mit használtak?mert nem voltak krémek meg minden sz@r,mégse lógott a hasuk.szerintem 10-ből 9 ezt mondja majd.nekem párom mamája ajánlotta,és segített.
2009. jún. 22. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. jún. 23. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy ilyen keson, szerintem pedig nem jo hasznalni mert igy a hasfalad meg a hasizmok nem dolgoznak eggyaltalan mert a haskoto tartja ossze, igy nehezebben fog regeneralodi, a neten nezz utana de a szakemberek sem ajanljak. En is szules utan vagyok 4 honappal es a hasam ugyan olyan lapos mint elotte, mondjuk es szerencses is oltam mert nem lettek striaim. Szerintem szamit az is hogy szules elott mennyit sporoltal.
2009. jún. 24. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Hajjaj. Na ilyenkor van az ember nehéz helyzetben, amikor ennyire különböző válaszokat kap... :-)

Amúgy hasizom gyakorlatokat szeretnék majd csinálni hogy az izom ne tunyljon el, és a zsírból is lemenjen még, a haskötőt igazából a bőröm megsegítése miatt gondoltam viselni. Hiszen így gyakorlatilag lóg, és gondoltam ha lóg akkor hogyan húzódna összébb? Olyan csúnya így a bőr.

2009. jún. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!