Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Volt már olyan hogy...

Lányok! Volt már olyan hogy amikor tengerhez mentetek volt meg? Vagy közbe jött meg? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek:)

2012. ápr. 26. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
velem szerencsere nem tortent ilyen, de az erdekedben en nem mennek be a vizbe, a capak kilometerekrol erzekelik a ver szagat...
2012. ápr. 26. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is hallottam, hogy egymillió liter vízben is megérzik a cápák egy csepp vér szagát.
2012. ápr. 27. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor először megjött, akkor épp a tengerpartra mentünk nyaralni. Hogy mit csináltam? Semmit. Legelső volt, mit tehettem volna. Ültem a parton és néztem ahogy mindenki tök jól érzi magát a vízben. K*rva sz@r volt...
2012. ápr. 27. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg nagyából kiszámolni hogy mikorra jönne meg és úgy menjetek el, nálunk is ez volt, én kiszámoltam melyik hétre jönne meg, megjött és utána mentünk nyaralni a tengerhez, én megbolondulnék ha nem mehetnék be a tengerbe és a parton kéne poshadnom..szerintem ha megoldható akkor te is csináld így..
2012. ápr. 27. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm úgy volt tengeren, hogy egész idő alatt meg volt neki. A vízben tampont használt, meg mikor fürdőruha volt rajta, éjszakára meg egyébként betétet. Nem lett semmi baja. Szerencsére cápák nem voltak abban a tengerben, bár a tampon bennünk van, így nem igazán érezhetik a cápák a vér szagát. (Onnan tudom ilyen pontosan, hogy legjobb barátnőm volt, és ugyanabban az edzőtáborban voltunk. Nekem szerencsére pont akkor jött meg, mikor hazaindultunk.)
2012. ápr. 27. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi.A tampon jó megoldás.Csak ha kijottél a vítbol,cseréld.Cápáktol meg ne félj!
2012. ápr. 27. 14:01
 7/7 anonim válasza:
Pont így voltam én is tavaly nyáron...Ott jött meg. Tampont használj, de figyelj arra, hogy cseréld gyakran! Semmi fertőzést nem szedtem össze a vízben( mondjuk a víz elég tiszta volt és azon a parton nem volt tömegnyomor), szóval nyugodtan használd a tampont. Szerintem egy strandos medencében sokkal magasabb a fertőzés veszélye, tapasztalatból mondom...
2012. ápr. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!