Mindig erős a vérzésem, mitől van ez?
Figyelt kérdés
éjszaka amikor megvan folyamatosan átázok reggelre. minden alkalommal amikor megvan,és ez szerintem nem normális. betétet használok. mi lehet a baj amiért ilyen erős? mit tegyek?2012. ápr. 26. 16:38
1/2 anonim válasza:
Nekem világ életemben erős volt. Van, hogy nappalra éjszakait kell betennem. Ez adottság. 20/L
2/2 anonim válasza:
szia!
Ez nem baj, ilyen vagy. Én is ilyen vagyok. El kell fogadni. Én éjjel is cserélek, felébredek rá, mikor megindul. Bár a múltkor szinte csíkot húztam, mire kiértem...A legerősebb 4 napon nem is tudok kimozdulni anélkül, hogy félóránként ne cserélném a super plus betétet. Ez van. Nekem 7-8 napig tart (tablettával!)
Én már megszoktam ezt, 12 éves korom óta ilyen. 29 vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!