Egy későn érő tipusú 16-17 lány esetében nőhetnek, formálódhatnak ezek a minuszos mellek?
Elcsesztem.. ez a Melanie-s kép:
köszi. :) Egyébként a melleim miatt gátlásos vagyok, abból a szempontból, hogy szégyenlős.. tehát nem merek lefeküdni egy sráccal sem....
Ja és push-up melltartót hordok.
nekem is ekkora kb, pedig én 23 vagyok, és aránylag a popsim az meg szép kerek, és combos is vagyok kicsit. Most picit nőttek a melleim, pedig nem tini vagyok, és amúgy nem híztam, most kerekebbek kicsit, amúgy am éret és az alak is tök ilyen volt mnit neked. Én is gátlásos voltam, de már tudok vele élni, nem rondábbak mint a nagy cicik, és te se leszel ezektől kevesebb, ez nem betegség. Bár aki hisz a szerencsében, és mindenképp változást szeretne, annak nem szabad beletörődni abba, ami van, hanem akarni kell, és hinni kell benne, csak akkor érdemeljük meg a változást, ha nyitottak vagyunk rá, ahoz meg kell egy megfelelő lelki állapot. A szöszi csajnak amugy a dereka os elég vastag ahoz, h ilyen kicsi mellei vannak, de mégsem am éreten múlik a szépség.
Lehet nem lesz feltűnő, de attól még jó :)
Aki szeretni fog, úgyis elfogadja, sőt ismerek oylat, kai utálja a nagy melleket, és isteníti a kicsiket, pedig pasi.
Sőt sok dagi nő van, akinak hatalmas melle van, de ha kisebb cicije lenne sokkal kövérebbnek nézne ki, az meg a hasam iatt frusztrált, de megfelelő öltözködéssel szépen lehet tálalni :) inkább egy kicsi feszes cici, mnit egy lógó vagy mű mell.
amúgy akinek nagy van, az sem dolgozott meg érte, szal ne legyenek elszállva maguktól, ráadásul kellemetlen, kényelmetlen tud lenni. Dem i tagadás én is nagyobbat szeretnék. Láttam a tiédnél sokkal laposabbakat is, pedig nem voltak anorexiások. Aki nagyon izmos az is lapos. A bogyóktól nekem nem nőtt a mellem, de csak azért mert nekem hormonális betegségem van. Genetikai dolog ez, mnit hogy valaki popsira hízik, vagy derékra.
Nekem sincs nagy, de szép kerek, formás, a férjem nem tud betelni velük :-)
A nászéjszakán (akkor voltunk együtt először), azt mondta,hogy gyönyörűek és hogy nem a méret a fontos, hanem hogy jó formája legyen. Pedig én is izgultam egy kicsit, hogy milyennek talál majd, de akkor se és azóta se "panaszkodott" :-)
És az sem igaz, amit előttem írt valaki, hogy egy férfi tenyérbe minimum 80C kell, a férjem keze akkora, mint egy lapát, de a 75A-s mellem pont beleillik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!