Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy későn érő tipusú 16-17...

Egy későn érő tipusú 16-17 lány esetében nőhetnek, formálódhatnak ezek a minuszos mellek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 21. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Persze, későn érő vagy, a bőrödön is látszik, nyugi rendbe fog jönni, és szép formás cicid lesz, mert a mellbimbód pl. szép! Sőt, a bőrödre szerintem vehetnél aknefug 5% kenőcsöt. Szépen rendbehozná a pattijaidat a cicik és a mellkas körül :)
2009. jún. 21. 21:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors és hasznos választ! :)
2009. jún. 21. 21:12
 3/16 anonim válasza:
46%

Hát szerintem nem nagyon :S

Nekem 11-12 évesen nőtt meg és azóta se nőtt 18/L

2009. jún. 21. 21:14
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem még fognak,de már lehet nem olyan sokat. De kitudja... embere válogatja. Meg majd ha eljutsz oda és szedsz fogamzásgátlót attól is nőhetnek még,de persze emiatt ne szedjél és ne "mérgezd" a szervezeted azzal.
2009. jún. 21. 21:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Am én nem akarok nagy melleket, csak legyenek kerekek(szép formájúak), és épp elég akkora, ami egy férfi tenyerébe beleillik. :)
2009. jún. 21. 21:31
 6/16 anonim válasza:
48%

Bocsi, de te valamit félreértelmezel...:)

Ami a férfi tenyérbe beleillik ahoz ez kicsi, ami a férfi tenyérbe "beleillik" az legalább 80/C

2009. jún. 21. 21:40
 7/16 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy ez ahhoz kicsi! Épp ezért írtam, hogy akkorát szeretnék.. szeretném ha akkorára megnőne...
2009. jún. 21. 21:41
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó válaszoló vagyok. Csak még eszembe jutott vmi..

Fiatalabb koromban nekem is nehezen nőtt és még most sem mondható nagynak. Akkor volt nagy szám a Spice Girls és nekem abból Melanie C volt a kedvencem. Az a lényeg,hogy ő szerintem tök szép csaj és olyan felsőket hordott amilyet akart és kb neki is ekkora mellei vannak szerintem. Én akkoriban minden pólóra egy béna mellényt vettem fel,de mikor láttam neki milyen önbizalma van,fokozatosan nekem is az lett (részben) és kezdtem másféle ruhákat hordani. Lehet hülyeség,de bennem ez sokat változtatott és lehet most fiatalabban ezzel foglalkoznak a tinik,de később biztos nem ez lesz a mérvadó. És hogy említsek még 1 szép nőt akine nagyon pici mellei vannak,az Kate Hudson színésznő. És ő már nem mai csirke,te pedig még egy fiatal lány vagy,szóval még nőhetnek simán a melleid.

Bocsi ha sokat írtam,de ezt szerettem volna megosztani.

És pár kép az illetőkről...

1. Melanie C: A bal képén mintha cicije se lenne,mégis tök magabiztos,a másikon meg kicsit hízott és már látszik:)

[link]

2. Kate Hudson

[link]

[link]

2009. jún. 21. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi vagyis nem az uccsó vagyok,mert közben írtak:) A 21:24-es vok:)
2009. jún. 21. 21:44
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy! :)
2009. jún. 21. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!