Xtina22 kérdése:
Mi lehet ez? Bal hónaljam a hajlatnál piros érzek ott egy kis gümőt fáj és húzodik.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 13:38
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nagyon meg vagyok ijedve :S :( felek h ciszta vagy mellrák :(
2012. ápr. 24. 13:46
4/8 A kérdező kommentje:
na igen mert azután kezdett el fájni miután borotválkoztam,hát nem tudom de szerintem holnap doki pedig nagyon nem akarom =/
2012. ápr. 24. 14:43
6/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem is a dokitól félek hanem inkább amit mond ha súlyos ááá akk nem tom mit csinálok =(
Senkinek nem volt még ilyen vagy nincs ötletetek?
2012. ápr. 24. 17:52
7/8 anonim válasza:
szia, nekem volt már ilyen 3 éve, és most 2 napja megint van.............. nekem 3 éve sebész vágta ki és ha nem múlik el akkor megint el fogok menni dokihoz. nem kell félni hogy rák stb valószínüleg szörtüsző gyulladt be vagy pedig borotválkozás után egyből befujtad dezodorral és attól is lehet
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen azóta észre vettem h borotválkozás után jelentkezik egy pár napig utána elmúlik de elég kellemetlen... =/
2012. máj. 16. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!