Kathrin01 kérdése:
Mivel lehetne végleg megszűntetni a hüvelygombát?
Figyelt kérdés
Nekem sajna elég gyakran van gombás hüvelyfertőzésem évente 4-5X, és mindig canesten kúppal kezelem ki. Már nagyon elegem van belőle. Tudtok valami tuti módszert, ami elmúlassza? már használtam többfajta intim lemosót, nem eszek cukrot, páromat kezelem.2009. jún. 21. 18:43
1/6 anonim válasza:
a canesten szar! most használtam én is, nem múlt el. elmentem nődokihoz, mondtam mi a szitu. erre ő: nem lep meg.
írt fel vmi vényköteles cuccot. az jó.
egy időben nekem is sokszor volt, mert közben chlamydiás voltam.
2/6 anonim válasza:
Talán ki kéne vizsgáltatnod magad.
Viszont végleg az orvos sem fogja tudni megszüntetni, max. ritkítja a fertőzéseket.
Egyébként én éppen egy ilyen intim lemosó használata során kaptam olyan gombát, hogy hónapokig ülni is alig bírtam. Azóta nem is használok ilyesmit, az egyszerű tusfürdőtől semmi bajom.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a canesten a rossz, csak nem arra a gombára való ami neked van. Nőgyógyász, kenetvizsgálat segíthet.
4/6 anonim válasza:
Azért van gyakran fertőzésed, mert soha nincs teljes egészében kikezelve. Én nem vagyok Magyarországi, igy nem tudok neked konkrétan gyógyszert ajánlani, mert nem tudom mi az, ami ott is bezserezhető, ill. biztosan beszerezhető, de nem tudom milyen név alatt. Viszont amikor nekem volt ilyen jellegű problémám a meglepett, hogy a nőgyógyász nem csak a "páromat is kezelem" metódushoz folyamodott, hanem drasztikusan a 20 tablettából 5-öt a férjemnek utalt, amit egyszerre be kellett vennie (kis hasmenésen kivül nem volt más baja!) a maradék 15 lett az enyém napi 2 tabletta formájában, de nem is kellett még 3x visszamennem ugyanazzal a problémával. Nagyon durvának találtam, de azóta sincs gondom. Mindenesetre fordulj újra nőgyógyászhoz, és ne kisérletezz magánakciókkal.
5/6 anonim válasza:
Amikor megjön élőflórás kefirbe mártsd a tampont és azt dugd fel nekem nőgyógyász mondta bevált!
6/6 A kérdező kommentje:
Mármint, ha a menstruáció jön meg, akkor dugjak fel joghurtos tampont? Ma voltam nődokinál, mikogal kúpot és krémet írt fel.
2009. jún. 22. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!