Nekem még nem jött meg, de tegnap vmi barna folyást vettem észre a bugyimban (előtte már sok ideje volt fehér folyásom). Akkor, most meg fog jönni? Kell ehhez már betétet használni? 12/lány
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 14:32
11/45 A kérdező kommentje:
akkor most nekem megjött???
2012. ápr. 23. 20:27
12/45 anonim válasza:
Szerintem megjött, igen. Ez jó, de ha a mostani magasságoddal nem vagy megelégedve, akkor valószínűleg nem is.leszel soha, mert a menstruáció megkezdődése után az ember már csak nagyon keveset és azt is nagyon lassan nő. :( Tehát én pont ezért várom is meg nem is. Amúgy a tampon nem egészségtelen, jó, nem a legnagyobb mérettel kell kezdeni, hanem a minivel. Az kényelmes, nem is érzed. Nincs baj azzal, hogy a betétnél akarsz maradni, de mi lesz ha pl. strandra vagy úszni mész, és akkor pont meglesz? Nem valami higiénius ott is betétet használni. Gondolj bele: békésen úszogatsz a medencében, amikor egyszerre a víz pirosas lesz körülötted, és egy használt betét bukkan fel a felszínen? Ennyi nedvességet egy betét nem bír el, a ragasztó is feloldódik. Igaz, hogy a tampont óránként cserélni kell, de ilyen helyzetben, mint amit mondtam, még mindig sokkal praktikusabb ez, mintha az úszómester egy csomó ember elött megkérne, hogy "na kislányom, takarítsd ezt innen a vízből..." Persze nem akarlak rábeszélni semmire, csak felhoztam egy példát.
13/45 A kérdező kommentje:
1. menstruáció ótán már alig növünk?!? Hát ém akkor örökre 141cm maradok? (kicsit kiakadtam ezen :) )
2012. ápr. 23. 22:06
14/45 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy KAMPEC, nem nősz tovább, csak annyit, hogy a növés folyamata lelassul kissé, ha megjön. De ettől függetlenül a magasságod a génjeidbe vannak írva, szóval simán nőhetsz még vagy 10-20 centit is. Ha megnézed a szüleidet, akkor nagyjából olyan magas leszel te is, mint anyukád, apukád. Valahol a kettő között. :)
Kedves utolsó válaszoló! Lehet, hogy te nem értesz egyet azzal, amit írtam, ettől függetlenül kultúráltan is ki lehet nyilvánítani a véleményedet. De mondjuk, ha vennéd szépen a fáradságot és utánaolvasnák a dolognak, láthatod, hogy amit írtam, általánosságban igaz. (Mondom: általánosságban!)
15/45 A kérdező kommentje:
háát kapásból már nagyobb vagyok mint anyám, ugyhogy max.150cm leszek. :/
2012. ápr. 24. 22:27
16/45 anonim válasza:
Én az első mensim óta kb. 15 cm-t nőttem. És ebből 10-et nagyon hirtelen. Nem mindenkinél van ugyanúgy ez.
17/45 A kérdező kommentje:
mostmár nagyon sok és sötétbarna :s
2012. ápr. 25. 19:00
18/45 A kérdező kommentje:
elfog múlni ez a barna izé? És ha igen,akkor kb. Mikorra?
2012. ápr. 25. 19:01
19/45 anonim válasza:
Ha már sötét barna, akkor az alvadt vér, tehát tekinthető menstruációnak. Ez is teljesen normális.
20/45 A kérdező kommentje:
köszi,de ez mikorra áll el?
2012. ápr. 26. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!