Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nekem még nem jött meg, de...

Nekem még nem jött meg, de tegnap vmi barna folyást vettem észre a bugyimban (előtte már sok ideje volt fehér folyásom). Akkor, most meg fog jönni? Kell ehhez már betétet használni? 12/lány

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 14:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Ha nem csíp a puncid, és nem viszket, akkor hamarosan menstruálni fogsz.
2012. ápr. 23. 14:47
 2/45 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Betétet használhatsz, tampont még nem!!!
2012. ápr. 23. 14:48
 3/45 A kérdező kommentje:
mikor van az a hamarosan? Minél több idő,annál jobb.
2012. ápr. 23. 15:22
 4/45 anonim ***** válasza:
Pontosan nem lehet tudni mikor fogsz menstruálni, lehet, hogy már holnap, de lehet, hogy csak hónapok múlva. Első voltam megint.
2012. ápr. 23. 15:49
 5/45 anonim ***** válasza:
8%
A tampont később sem ajánlom, mivel nagyon egészségtelen!
2012. ápr. 23. 15:56
 6/45 anonim ***** válasza:
Erre még csak tisztasági betétet kell használni. A barna folyás tulajdonképpen véres folyás, úgyhogy ez egy nagyon gyenge menstruáció volt. Nekem is sokáig barna folyás képében jelentkezett a mensim. Lehet, hogy holnapra már vérezni fogsz, de lehet, hogy csak egy hónap múlva, viszont az is lehet, hogy egy fél év múlva. Sajnos ezt nem lehet megmondani pontosan.
2012. ápr. 23. 16:59
 7/45 anonim válasza:
én 12 éves voltam amikor megjött szintén, és ez már az, holnapra valószínűleg már piros lesz,gratulálok, nővé értél!(: 16/L
2012. ápr. 23. 19:19
 8/45 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 10 éves korom óta minden megvan. Szőr, mellnövés (mondjuk nem valami nagy, mert vékony testalkatú vagyok), fehérfolyás. A fehérfolyás mostanában néha nagyon világosbarna színű, picit sárgás, de ez ritkán van. Nem csíp, nem éget ott lent. Sötétbarna folyások még nem volt. Most akkor ez mi?
2012. ápr. 23. 19:20
 9/45 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Kifelejtettem, hogy nagyon vékony és magas vagyok, talán emiatt van ez, hogy nem jön meg? 156 cm és 35 kg. Ami furcsa, hogy olyan oszt. társamnak is megvan már, aki csak kb. 1 évvel idősebb nálam. Ráadásul szőke hajú, meg olyan "világos", és elég későn érő típus. Én meg barna hajú, barna szemű vagyok, tehát elvileg korabban érek. ???

2012. ápr. 23. 19:25
 10/45 A kérdező kommentje:

holnap a 4. Nap lesz,amióta a barna folyásom van.

Amugy tampont nem is akarok,és nem is fogok Soha használni! :)

2012. ápr. 23. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!