Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is ilyen hisztis a nőgyógy...

Más is ilyen hisztis a nőgyógyásznál? Mit gondol vajon rólam? Utálhat az orvos, amiért "nyafogok"?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, de visszatérő probléma miatt, már ebben a hónapban négyszer voltam nőgyógyásznál. Mindannyiszor volt vizsgálat. És amikor a kacsát bevezeti, meg kinyitja, egyszerűen úgy érzem, mint akinek kést döfnek a hüvelyébe. Innentől kezdve meg, összeszorított foggal fekszek, meg még nyöszörgök is, volt olyan, hogy azt mondtam, hagyjuk abba, mert nem bírom. A doki mindig mondja, hogy lazítsak, ne szorítsam össze a lábam, tegyem le a fenekem, higgyem el, úgy jobb lesz, de egyszerűen, mint egy rossz hisztis gyerek, olyan vagyok. Nagyon szégyellem magam ezért, de egyszerűen nekem rettenetesen fáj. Mindig megfogadom előtte, hogy most normálisan fogok viselkedni, de sohasem jön össze. Magándokihoz járok, mert sztk-ban, már kaptam beszólást, hogy miért nem tudok normálisan viselkedni. De félek, hogy ez a doki is mit gondol rólam, vagy egyszer nála is szakad a cérna, aztán ő is beolvas, vagy elküld, hogy ne menjek többet hozzá, mert neki ehhez nincs kedve. Két hét múlva megyek vissza, de nem tudom mit csináljak. Gondoltam rá, hogy több pénzt kellene neki adnom, mert problémás eset vagyok, de úgysem fogadná el, meg a szüleimtől sincs pofám már többet kérni, így is elég sokba kerül ez az egész. Váltsak orvost? Mindig menjek más dokihoz, mert egyszer még talán elvisel mindegyik? Ti mit tennétek? Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 21. 15:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szeretném leszögezni, hogy senkit nem pontoztam én le.

Az nem zavar, hogy egy idegen lát, tudom, hogy furcsán hangzik, de tényleg úgy kezelem, hogy ő orvos, és nem azért nézeget ott lent. De nem arról van szó, hogy egy kicsit kellemetlen. Az elsőnél így álltam neki a dolognak, hogy mindenki azt mondta, hogy nem fáj, csak kellemetlen. Szóval laza voltam, és mégis mint akit leszúrtak. Aztán kerültem ehhez a dokihoz, mert sztk-ban nem bírtam a dolgot. És azt hittem, hogy itt majd jobb lesz. De nem. Már hallgattam is a dokira, hogy letettem a fenekem, meg rendesen szétnyitottam a lábaim, de nekem akkor csak jobban fájt. És tényleg nem arról van szó, hogy kellemetlen, mert akkor nem csinálnám ezt. Éltem már túl pár dolgot, műtéteket, vérvételeket, különféle vizsgálatokat, és a legtöbbnél olyan vagyok mint a kisangyal. De itt nem arról van szó, hogy egy pillanatig fáj, mint egy injekció, vagy bármi más, hanem végig.

És még annyit, hogy légyszíves ne legyen itt öldöklés. Én kérdeztem, hogy mit gondolhat a doki, így mindenkinek más a véleménye. Nem szeretnék veszekedést, nem ez volt a célom a kérdéssel.

2009. jún. 21. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
A szüzesség nem mérvadó abban, hogy fáj-e a vizsgálat avagy sem. azaz nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ha valaki szűz, akkor azért fáj, mert szűz. ez nagyon orvosfüggő. amikor szűz vltam és vizsgált a doki, azt leszámítva, hogy kellemetlen volt, nem fájt egyáltalán. ám több évnyi szexuális élet után egy új doki annyira fájdalmasan nyitotta szét a kacsát, hogy azt hittem, ott helyben elhalálozok.
2009. jún. 21. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben voltam én is jó pár éve. Rettegtem a dokitól, hogy le kell vetkőzni, meg nyúlkálgat, meg a vizsgálat... De mivel előbb-utóbb muszáj volt elmennem, nagy levegőt vettem hogy akkor is kibírom. A helyzet az hogy sajnos ezt magadban kell tisztáznod. Nekem is sokáig tartott. A mai napig mikor megyek dokihoz görcsben vagyok, de muszáj az egészségem érdekében. Amikor vizsgálatra kerül a sor, mindig mondom a dokinak hogy adjon egy percet amíg ellazulok, összeszedem magam. Aztán szólok mikor kezdheti. Eddig nem volt gond, megértett és nagyon jó fej volt. Egyébként a dokinak az a dolga hogy megértsen és ne foglalkozz azzal hogy mit gondol. Biztos nem te vagy az egyetlen aki írtózik ettől. Próbálj nyugodt maradni, mert úgy hamarabb vége a vizsgálatnak. Mert ha összeszorítod a lábad, nem fér oda és annál tovább tart..
2009. jún. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!