Más is ilyen hisztis a nőgyógyásznál? Mit gondol vajon rólam? Utálhat az orvos, amiért "nyafogok"?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szeretném leszögezni, hogy senkit nem pontoztam én le.
Az nem zavar, hogy egy idegen lát, tudom, hogy furcsán hangzik, de tényleg úgy kezelem, hogy ő orvos, és nem azért nézeget ott lent. De nem arról van szó, hogy egy kicsit kellemetlen. Az elsőnél így álltam neki a dolognak, hogy mindenki azt mondta, hogy nem fáj, csak kellemetlen. Szóval laza voltam, és mégis mint akit leszúrtak. Aztán kerültem ehhez a dokihoz, mert sztk-ban nem bírtam a dolgot. És azt hittem, hogy itt majd jobb lesz. De nem. Már hallgattam is a dokira, hogy letettem a fenekem, meg rendesen szétnyitottam a lábaim, de nekem akkor csak jobban fájt. És tényleg nem arról van szó, hogy kellemetlen, mert akkor nem csinálnám ezt. Éltem már túl pár dolgot, műtéteket, vérvételeket, különféle vizsgálatokat, és a legtöbbnél olyan vagyok mint a kisangyal. De itt nem arról van szó, hogy egy pillanatig fáj, mint egy injekció, vagy bármi más, hanem végig.
És még annyit, hogy légyszíves ne legyen itt öldöklés. Én kérdeztem, hogy mit gondolhat a doki, így mindenkinek más a véleménye. Nem szeretnék veszekedést, nem ez volt a célom a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!