Szex után ha csíp odalenn, akkor valószínű gombás vagyok?
Figyelt kérdés
1 hetet kihagytunk a barátommal,mert neki lett vmi gombás fertőzése,de nekem nem volt semmi bajom. Utána szex után (amúgy gumival védekezünk) csípett a puncim,de mentem megmosakodni szokás szerint és utána lassan elmúlt. Már előtte is volt ilyen,hogy szex után csípett.. ez miért van? Gondolom gumival nem kaphatunk el egymástól ilyeneket,főleg nem úgy,hogy egyből érezzem.2009. jún. 21. 12:06
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy a gumira, vagy csak kidörzsölődött.(A barátod mit mondott, mitől lett gombás, vagy inkább kitől?)
2/2 A kérdező kommentje:
Előtte sátoroztunk és akkor lett neki először,aztán mivel elkezdtem szedni gyógyszert akkor voltunk együtt gumi nélkül és utána is lett később (pár nap múlva),de lehet nem várta meg amíg teljesen meggyógyul és azóta gumizunk megint,de mellette szedem a gyógyszert is. Én megbízok a barátomban és nem gondolom,hogy megcsalt volna. Egyébként piros neki a makkja és semmi más. Kenegeti Canestennel és lassan múlik..
2009. jún. 21. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!