Antibiotikumot kellett szednem és most problémám van odalenn. Gyulladás lenne?
középfülgyulladásom volt erre szedtem pár napig antibiotikumot. úgy tudom ez elősegíti a gombák elszaporodását, hát nekem menet közben megjött a menstruációm de a szokásos 5 helyett csak 3 napig tartott és nem is volt erős. Aztán kissé viszkető de inkább égő érzés kezdett gyötörni a hüvelybemenetnél és a környékén, aztán már a vizeletürítésnél is csípett, iszonyú volt. Canesten van itthon az jól szokott jönni szeretem megelőzni a nagyobb bajt, azzal kenegetem napok óta, most már csak kicsit fáj és nem csíp a vizelet, de most meg sűrűn kell pisilnem.
Szerintetek ezt az antibiotikum okozta? Most az a baj, hogy a hasznos baktériumok is elpusztultak?
Fertőzés?
Azt tanácsolta még anno a nőgyógyász hogy a hüvelyflórát helyre lehet állítani ha joghurttal átitatott tampont helyezünk a hüvelybe. De ha meg baktérium okozza a gondot akkor ezzel ártanék.
Mindenképp tervezek orvoshoz menni de a dokik 30 napra előre be vannak táblázva, magánrendelésre meg nem futja!
Ajánlatos intimmosakodószert vásárolni? Ha igen, milyet? Azzal megelőzhetők ezek a problémák?
Az anitbio amennyire hasznos annyit árt sajnos,mert a rossz bacik melett kiöli a jót is ami kell a szervezetnek.Ilyenkor szokás egy antibios kezelés után vagy közben probiotikumot szedni ez potolja a bacikat és inmunerősitő is,jó a bonolact a normaflore és lactiv is.
Inkább szedjél be egy kurát ezekből,mindegy melyiket.
Lent jólehet még a canesten kombi,bár ha nem mulik jobb ha nőgyógyász lát és ő ad valamit rá,de a probiotikum egy próbát megér.Jobbulást!
Köszi a válaszokat!
Már jobban vagyok de még nem az igazi. Már nem kell pisilnem állandóan és nem is fáj ha pisilek, mostmár csak kellemetlen a hüvelyem környéke, és kellemetlen szagú folyásom van. Ezt elfelejtettem írni hogy a menstruációm után leginkább fokhagymához hasonló szaga volt, mostmár nem büdi, csak van és zavar.
Talán ez már a gyógyulás jele. Kenem tovább de azért bejelentkezek hétfőn nődokihoz, meg megnézem azt a probiotikumot :)
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!