Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor áll be rendszeresre a...

Mikor áll be rendszeresre a mensi?

Figyelt kérdés

az érdekelne, hogy az első vérzésem után emnnyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a menstruációm rendszeresen, napra pontosan jöjjön meg?

mert 12 éves koromban jött meg először, sohasem jött meg pontosan. 15 éves koromban kezdtem el szexuális életet élni ( kérem most ne a korral foglalkozzunk) most viszont van hogy 30 pár naponta jön meg. nem tudom, hogy ez normális e. és még mindig nem állt be rendszeresre, ilyenkor mindig aggódok, hogy terhes vagyok, de hát nem lehetek az hiszen védekezünk gumival MINDIG. de akkor is bennem van az aggodalom....

2012. ápr. 20. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Változó. Nem lehet előre megmondani. Vkinek azonnal beáll, vkinek meg sose lesz napra pontos.

Ha mindig védekeztek, felesleges aggódni.

2012. ápr. 20. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt napra pontos.
2012. ápr. 20. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer valaki azt mondta TV-ben, hogy csak a tankönyvek menstruálnak 28 naponként. Teljesen normális a 30 napos ciklus, ha mindig annyi volt.
2012. ápr. 21. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!