Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet már tampont használni?

Lehet már tampont használni?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve van meg a mensim, de elég zavaró a betét. Van erre vmi h hány évesen lehet?? (már teljesen megvan) Köszi :) 13/L

2012. ápr. 20. 18:01
 1/10 anonim válasza:
Lehet használni, van mini tampon is
2012. ápr. 20. 18:05
 2/10 anonim válasza:
24%
lehet,de egy nőgyógyász sem ajánlja.tudod a betét azért jó,mert ki tud jönni minden olyan belőled,aminek ki kell jönnie.ha tanpont használsz folyton egy idő után olyan dolgok maradnak fent a falán,amik nem tudnak távozni belőled.ennek következtében volt már példa arra,hogy nem lehett babája a hölgynek,vagy éppen olyan görcsei lettek, hogy bele is halt.használhatsz egész nyugodtan,ezt senki nem tiltja,de amikor csak tudsz betétet használj...
2012. ápr. 20. 18:43
 3/10 anonim válasza:
100%

nyugodtan használj tampont, sokkal jobb, mint a betét. én 10 éves koromtól 15 éves koromig betétet használtam, pedig mindig is erősen véreztem, nagyon szar volt... mindig féltem, hogy átázok, látszott a nadrágon, meg minden. :P

tamponnal meg kb el is tudsz feledkezni arról, hogy éppen megvan neked. :D

és nyugi, nem lesz bajod tőle, nem használnának ennyien tampont, ha veszélyes lenne. csak arra figyelj, hogyha felteszed magadnak, akkor mindig tiszta legyen a kezed.

20/l

2012. ápr. 20. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs korhoz kötve. Ha akarod, akkor nyugodtan használd, de tiszta kézzel cseréld, és hejezd fel, és ajánlom, hogy éjszakára maradj betéttel.
2012. ápr. 21. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Éjszakára ényleg ajánlott a betét. De nappal a tampon szerintem a legjobb. És korhoz sincs kötve. Én is 13 éves voltam mikor elkezdtem a tampont használni.
2012. ápr. 21. 17:34
 6/10 anonim válasza:
0%
szia kedves kérdező! nem szeretném felfedni,hogy ki vagyok de dr. ... Nőgyógyász vagyok és erre a kérdésedre válaszolnék.Ne hidj a sok tudatlan lánynak akik szerint nyugodtan használhatod.Persze használhatod,de csak ha éppen muszály.Egyet értem teljes mértékben azzal a válaszolóval aki leírta,hogy nem ajánlják a nőgyógyászok,ugyanis tényleg nem.Nagyon sok hülyelyi megbetegedés van a tamponok miatt.Ha csak nem strandra mész,vagy olyan helyre ahol muszály a tampon,betétezz...Ha nem hiszed el nekem,kérdezz egy nőgyógyászt a közeledben, ő sem fogja javasolni...
2012. ápr. 24. 18:27
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó hozzászólónak, természetesen elhiszem egy szakmabelinek. Iskolába elég kényelmetlen a betét(főleg tesin) lehet használni?
2012. ápr. 24. 20:58
 8/10 anonim válasza:
28%
Dr...: Testnevelés órán természetesen használhatod,de ha nem muszály,akkor sem egész nap csak óra előtt helyezd fel (TISZTA KÉZZEL)és amint lehet óra után vedd is ki.Ez a későbbiekben fog neked jót tenni,amikor majd mindenki más hüvelyi megbetegedésben szenved,te még akkor is egészséges leszel.Ezzel magadnak teszel jót!!
2012. ápr. 30. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves doktor bácsi, ilyen helyesírással melyik egyetemen szerezte a diplomáját?
2012. máj. 10. 11:17
 10/10 anonim válasza:
dr...NŐ és nem értem miért lenne szükség rá, hogy egy ilyen oldalon diplomatikus válaszokat osztogassak.Talán nem az a lényeg, hogy minél jobban meg lehessen érteni? Más részt nem gondolnám, hogy egész napos munka után, mikor nézem ezeket az oldalakat, hogy másnak tudjak segíteni amiben csak lehetséges, szükségem van más beszólásaira. :) Egyébként nem egy 40éves orvosnak kell elképzelni.5éve még engem is foglalkoztattak ezek a kérdések...
2012. máj. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!