Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon égő lesz elmenni úgy a...

Nagyon égő lesz elmenni úgy a dokihoz, hogy ilyen sok folyásom van?

Figyelt kérdés
Volt egy méhszájseb műtétem, és mondta a doki, hogy sok vízszerű folyásom lesz. Holnap kell visszamennem, mert két hete volt, és ecsetelés lesz. De nekem tényleg nagyon sok folyásom van, annyira, hogy egészségügyi betétet használok, és már büdös is. De nem tudom mitől lehet. Uszodában nem voltam, koszos kézzel nem nyúltam magamhoz, fiúval még nem voltam együtt, szűz vagyok. De annyira durva, hogy magam sem hiszem el. Azon is gondolkodtam, hogy nem megyek vissza, hát hülyének fog nézni, esküszöm, hogy ilyen létezik. Szóljak neki előre, hogy sok a folyásom, vagy majd úgyis észreveszi? Mit csináljak? Annyira félek, hogy mit fog gondolni rólam.
2009. jún. 20. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
El ne menj orvoshoz, ha egészségügyi problémád van!!!!! Még a végén meggyógyít...
2009. jún. 20. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Az orvos azért van, hogy meggyógyítson, megszüntesse a problémát. Menj el és mondd nyugodtan, hogy mi a panaszod, aztán úgy is meg kell mutatni. Ez egyáltalán nem égő, ne gondolj ilyen butaságra.

Jobbulást kívánok!

2009. jún. 20. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
még írtad is h mondta az orvosod h sok folyásod lesz. hát lett. lehet ő is eztértette sok folyás alatt. hameg nem, akkor meg azért van ott h meggyógyítson. ebbe semmi égő nincsen. ez a dolga. és valszeg ennél sokkal rosszabb és súlyosabb esetekkel is találkozott már.
2009. jún. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!