Azért ide írom mert itt gyakran kapok választ (? )
Figyelt kérdés
szóval,( föleg a lányokat kérdezem ) kb úgy 1hónapja volt hüvelygombán, canestenel el is múlt de most újra van csak kicsit más, canestenel enyhült a viszketés és nem fáj szúr v ég, és nincsís túrószerű folyásom, hanem sárgás és nagyon enyhén aceton szagú. Tudnátok segíteni h vanak e valamilyen házi praktikák? Elég kelemetlen.. Elöre is köszönöm a válaszokat!2012. ápr. 17. 21:33
1/5 anonim válasza:
én ecetes ronggyal szoktam kimosni
2/5 anonim válasza:
ez nem olyan betegség, amit házi praktikával lehet kezelni.
menj el nődokihoz!
3/5 anonim válasza:
A grapefriut magcsepp használ.
Én hüvelyöblítős flakonba szoktam langyos vízzel feloldani 10-15 cseppet. Ezt használod 2 napig és teljesen elmúlik a gomba.
4/5 anonim válasza:
Lehet most baktériumos fertőzésed van. Erre nem igazán jó a házi praktika. Ha nem akarsz dokihoz menni vele, akkor vegyél a patikában Betadíne hüvelykúpot. Ez mindenre hatásos. Legalább 7-10 napig kell használni. A kúra után ne feletsd el a jó baktériumokat visszatelepíteni!
5/5 anonim válasza:
Orvosnál voltál, vagy csak úgy magadtól kezeled saját magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!